Midea New Prime, AC cu sistem dublu de purificare

Dacă doriţi un aparat de aer condiţionat performant care să facă faţă temperaturilor de afară atunci vă recomand modelul Midea New Prime care vine în variantă de 9000 (MA2-09NXD0-MA-09N8D0), 12000 (MA2-12NXD0-MA-12N8D0), 18000 (MA2-18NXD0-MA-18N8D0) şi 24000 BTU (MA2-24NXD0-MA-24N8D0).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi în opinia mea acest preţ e unul ok din moment ce vine cu facilităţi moderne precum Follow Me, Dezumidificare şi Inverter.


Păreri pro şi contra

Singurul dezavantaj e că nu vine cu kit de instalare inclus, dar în schimb are multiple facilităţi pe partea de filtrare. Acest ultim lucru face ca filtrarea aerului să fie una foarte bună şi să beneficiaţi de un aer cât mai pur.
Întreţinerea sa nu e una sofisticată deoarece beneficiază de Auto-curăţare. Mai exact schimbătorul de căldură e uscat aşa încât să nu se dezvolte bacterii.
E un aparat cu fiabilitate ridicată deoarece garanţia standard e de 3 ani şi are o unitate exterioară cu o formă specifică. Vorbim despre un aspect în formă de diamant aşa încât să nu existe colţuri sau şuruburi la vedere.
Vine cu caracteristica Gear, adică se pot alege 3 niveluri de viteză care sunt 50, 75 sau 100%.
Freonul din aparat e de tipul R32 care are mai multe avantaje importante cum ar fi: impact redus asupra mediului, consum mai mic de freon, eficienţă energetică bună, capacitate de răcire ceva mai bună şi uşor de reciclat.
Aparatul acesta e unul capabil în a face faţă chiar şi atunci când la exterior sunt temperaturi de 60 de grade.
Producătorul menţionează că unitatea internă e una silenţioasă cu un nivel de zgomot de 21 decibeli.
Referitor la debitul de aer al unităţii interne trebuie spus că e de la 340 la 520 mc/h în funcţie treapta de viteză aleasă.
Cum am menţionat mai sus, acesta are şi capacitate de dezumidificare care e de 2 litri pe oră.

Midea e un brand de top din Asia cunoscut şi pentru frigorificele sale de calitate.
Ar trebui să mai scriu încă o dată că vine cu filtru unic care vine cu protecţie dublă. O parte e formată dintr-un filtru anti praf şi o altă parte e formată dintr-un filtru catalizator care are dublu rol (elimină diverse substanţe şi diverse gaze nocive).

Te-ar mai putea interesa