Midea MSR1-12HRN1-QC2, aparat AC ieftin

Midea MSR1-12HRN1-QC2 e un aparat de aer condiționat ieftin care o să te ajute să treci cu bine peste căldura insuportabilă a verii. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea nu e deloc mare, iar pe acești bani primim un aparat care beneficiază de o capacitate de 12000 btu. Deoarece în acest moment nu vine cu instalare gratuită, eu vă recomand să cumpărați și un talon de instalare standard aer condiționat.
E un aparat bun pentru spații comerciale cât și pentru acasă, însă referitor la montarea în spații comerciale trebuie spus că ar fi bine ca acestea să nu fie așa de mari.

Aspect

Aspectul e unul normal, iar pe lângă unități avem inclus în pachet și o telecomandă. Aceasta o să te ajute să reglezi aparatul fără să te ridici de pe scaun, deci cu un efort minim.

Unitatea interioară
Unitatea interioară

Caracteristici tehnice

Modelul de față are o capacitate de 12000 btu care-i valabilă pentru încălzit cât și răcit. Deci, o să fie destul de bun și pe timp de iarnă deoarece se poate seta să încălzească aerul. Consumul de curent nu e deloc mare, iar eficiența la răcire e foarte bună, lucru dovedit și de clasa de eficiență A.

Păreri pro şi contra

Plusurile acestui model sunt garanția de 2 ani care poate fi extinsă la 3 sau 4, clasa bună de eficiență la răcire și ușurința în utilizare. Brandul Midea e oarecum necunoscut în România și de aceea garanția vă oferă un plus de siguranță. Alt motiv pozitiv e faptul că are componente Toshiba, mai exact compresorul.
În comerț au apărut modele care au posibilitatea de a fi controlate prin wireless, acesta nu are această posibilitate, dar nu cred că acesta e un minus.

Concluzie

Dacă te interesează un aparat de aer condiționat care să fie ok și care să nu coste deloc mult atunci îți recomand acest model. Chiar dacă brandul e unul asiatic nu cred că aceasta e o problemă deoarece până la urmă toate aparatele electro sunt făcute în zone asiatice.

Te-ar mai putea interesa