Midea MDRF632FGF46, side by side clasa F cu No Frost

Midea MDRF632FGF46 e un frigorific în stil american cu mențiune că are 4 uși așa încât interiorul să fie ușor accesibil.
Vine la pachet cu cele mai utile tehnologii așa încât să poată fi utilizat ușor și să țină alimentele ca proaspete cât mai mult timp. Voi enumera și descrie aceste tehnologii în rândurile ce urmează.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și are o multitudine de lucruri utile.
Din poză se poate vedea că e un aparat care vine cu o culoare plăcută așa încât să se potrivească în orice bucătărie.

Avantaje și dezavantaje

Există mai multe motive avantajoase pentru care cineva s-ar orienta înspre acest model, iar cele mai importante ar fi următoarele:
1. Are tehnologia Total No Fost care presupune răcire fără producere de gheață așa încât să nu fie necesară dezghețarea. Asta deoarece acest lucru se realizează automat.
2. Eficiența energetică e in superioară, fiind vorba despre clasa F de eficiență energetică cu un consum de 368 kWh pe an. E vorba despre noua clasă.
3. Are Smart Cooling, adică mai mulți senzori care ajută la menținerea unei temperaturi corecte.
4. Compresorul e unul de tip inverter care ajută la reducerea consumului de curent.

Sunt și unele aspecte negative de care trebuie ținut cont, iar cel mai important e dimensiunea mare. E vorba despre dimensiuni de 83x65x178 lxaxî cm. Un alt lucru negativ e că nu are dispenser de apă sau gheață.

Concluzia mea legată de acest aparat e că-și merită banii dacă vreți ceva aspectiv și, cel mai important, cu capacitate mare de stocare.
În cazul în care vă interesează alternative atunci vă recomand să vă uitați aici la câteva derivate.
Despre Midea trebuie să scriu că e un producător asiatic de electrocasnice localizat în China. Produsele acestora sunt unele calitative.

Te-ar mai putea interesa