Midea MDRD86SLF01, de ce să alegi acest minibar

Pentru cei interesați de un mic frigider cu aspect retro recomand modelul Midea MDRD86SLF01. Acesta va fi o alegere potrivită pentru cei care vor o soluție pentru pensiuni sau cabane.

Minibarul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat de mici dimensiuni cu un consum energetic foarte scăzut.
Din imaginea de alături poate fi văzut interiorul care e unul de 47 litri. Iar, despre exterior trebuie scris că e unul minimal, cu inscripția Midea și un mâner gri.

Motive pro și contra

Frigiderul Midea MDRD86SLF01 e unul cu clasa F de eficiență energetică deoarece pe an are un consum de 100 kWh. E vorba despre noua clasă, iar pe etichetă e precizat și un nivel de zgomot de 41 decibeli.

  • Temperatura aparatului se poate seta manual. Acest lucru se poate regla de la termostatul poziționat la interior.
  • Beneficiază de o cameră suplimentară pentru alimentele care au nevoie de o temperatură mai scăzută. Aceasta poartă numele de „cameră de joasă temperatură”.
  • Are raft pentru sticle așa încât să poziționați într-un mod cât mai convenabil sticle.
  • Nivelul de zgomot e unul normal (adică de 41 decibeli), iar din această cauză nu vă va deranja atunci când doriți să vă odihniți.
  • Nu are No Frost, adică răcirea va produce gheață și din această cauză din când în când va trebui să dezghețați manual frigiderul.

Acesta e mini frigiderul perfect pentru acele persoane care doresc un model care să se prezinte bine vizual, dpdv al mărimii și al consumului energetic. Pe zi consumă undeva la 0,15 kWh.
Despre dimensiunile acestuia trebuie să scriu că sunt de 50x49x44 centimetri. Iar, greutatea e proporțională cu acestea, fiind de 15 kilograme.
Despre producătorul Midea trebuie scris că e unul asiatic, fiind cunoscut pentru electrocasnicele sale de calitate.

Te-ar mai putea interesa