Midea MDRD142FGF42 review

Pentru persoanele interesate de un frigorific mic recomand modelul Midea MDRD142FGF42. Nu doar că are o înălțime redusă de 85 centimetri, dar vine și cu o eficiență energetică bună (are clasa F cu un consum anual de 109 kWh).

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat economic și care ocupă puțin loc. Din imaginea de alături se poate vedea că designul său e unul minim așa încât să nu fie observat.

Păreri pro și contra

Modelul MDRD142FGF42 de la Midea se evidențiază prin mai multe lucruri, iar în rândurile care urmează am să le subliniez pe cele mai importante.

  • Capacitate modică de 93 litri
  • Ușă reversibilă (deschidere standard înspre dreapta)
  • Eficiență energetică bună (noua clasă F)
  • Are „chiller box”, adică acel compartiment special cu temperatură de 0-3 grade.

Cum e în cazul altor frigidere și acesta are un nivel de zgomot scăzut de 43 decibeli.
Dacă doriți să reglați temperatura, atunci acest lucru poate fi făcut prin intermediul butonului rotativ poziționat la interior sub „chiller box”.
Alte ajustări care se pot face sunt cele la picioare, în cazul în care gresia nu e pusă drept. Iar, în privința ușii reversibile trebuie să scriu că acest lucru presupune că aparatului i se poate regla deschiderea înspre stânga.

Despre fiabilitate trebuie să scriu că e foarte bună, aparatul având o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult.

Concluzie

De final trebuie să recomand frigorificul Midea MDRD142FGF42 celora care vor un aparat pentru o cabană sau pensiune. Dimensiunile reduse și consumul mic de curent o recomandă în acest sens.
În cazul în care nu știți prea multe despre producătorul Midea atunci trebuie știut că e unul chinez care comercializează produse de calitate din categoria electrocasnicelor.

Te-ar mai putea interesa