Midea MDRD112FZF01, congelator mic și încăpător la un preț bun

Congelatorul din imagine este un model nou și interesant, adică oferă o capacitate decentă pentru acel preț. Este modelul Midea MDRD112FZF01 care este apreciat de clienți și nu sunt multe branduri care oferă astfel de aparate. Acesta poate fi comparat cu congelator integrat al unei combine frigorifice mai mici, deoarece are o capacitate de 70 de litri. Se vede din imagini că are sertare generoase, iar cel de jos e și cel mai încăpător. Acesta are funcție de congelare rapidă și deci în acel sertar se pun alimentele proaspete, dar și cele congelate dacă sunt ceva mai voluminoase.

Are un preț foarte bun și chiar nu văd de ce nu l-ați alege. Bineînțeles, îl puteți folosi oricând doriți sau nu mai aveți loc în congelatorul celuilalt aparat frigorific. Poate că folosiți un frigider simplu cu o singură care nu are congelator și aveți nevoie de un aparat frigorific care congelează (ladă frigorifică sau congelator). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un design simplu pe alb cu o singură ușă care se deschide spre dreapta ca în imaginea de sus. Consumul anual al aparatului este de 199 kWH, deci în comparație cu altele, acesta oferă o clasă energetică F.  Dacă suprafața nu este dreaptă ori piciorușele nu sunt reglate bine, voi le puteți ajusta pentru ca aparatul să stea drept (la boloboc).

Păreri pro și contra

Ocupă puțin spațiu în comparație cu o ladă frigorifică deoarece are o lățime de numai 50 cm. Îl puteți pune oriunde și poate fi mutat cu ușurință fiind ușor și compact (cântărește doar 27 de kg). Nivelul de zgomot este destul de redus, mai că nici nu veți sesiza prezența paratului în cameră. poate că alegeți să o puneți în cămară unde țineți și restul alimentelor, că doar nu veți umbla toată ziua la el. Puteți pune cam orice pe el dacă nu este foarte greu, astfel că veți câștiga spațiu.

Midea MDRD112FZF01 are un control mecanic al temperaturii și care se află la interior pe marginea superioară. Doar trebuie să rotiți butonul în funcție de nivelul de congelare dorit. Performanțele de congelare sunt modice, dar pentru volumul o capacitate de înghețe de 4 kg la 24 ore poate fi de ajuns.

Te-ar mai putea interesa