Midea MDRC405FZF01CE, ladă de 290 litri

Midea MDRC405FZF01CE e o ladă frigorifică de 290 litri care vine cu un consum anual de 286 kWh. Din această cauză are clasa F de eficienţă energetică, aceasta fiind vechea clasă A+.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern de la un producător renumit. Din punct de vedere estetic arată bine, iar la interior are o compartimentare simplă.

Păreri pro şi contra

Nivelul de zgomot al Midea MDRC405FZF01CE e 41 decibeli, adică uşor mai mare decât al unei combine Beko.
Pe aparat se poate vedea un panou de comandă electronic pe post de termostat.
În introducere scriam că are clasa F de eficienţă energetică. Acest lucru se datorează unui consum anual de 286 kWh. Astfel avem un consum zilnic de 0,73 kWh. Dar, trebuie să ştiţi că aceste valori pot să difere întrucât depind de setările pe care le faceţi şi de temperatura ambientală (din încăpere).
Dimensiunile sunt destul de compacte deoarece e vorba despre 112x85x67 lxîxa cm. Greutatea aparatului e de 46kg, dar are role de transport aşa încât să o puteţi muta mai uşor.
Din păcate nu are No Frost, dar are mai multe lucruri care fac ca alimentele să stea foarte bine la rece. Este echipată cu două coşuri şi are o capaciate de îngheţ de 14kg pe zi. Pentru ca alimentele să fie protejate de diverşi factori externi acest aparat are şi o izolaţie de calitate.
Garanţia standard a aparatului e de 2 ani, dar poate fi extinsă până la maxim 4 ani.

Dacă nu ştiţi mare lucru despre Midea atunci trebuie precizat că e un producător asiatic de electrocasnice, iar din 2016 deţine Kuka – un producător german de robotică. Se poate deduce că Midea e cel mai mare producător de roboţi (industriali) şi electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa