Midea MDRC150FZF01CE, ladă frigorifică cu funcție frigider

Lada frigorifică Midea MDRC150FZF01CE este una atractivă din câteva puncte de vedere și nu prea sunt motive pentru a nu o alege. Sunt multe modele ca și acesta deoarece că oferă o capacitate puțin diferită (mai mare/mică), dar și prețul diferă. Un aparat frigorific ca acesta poate fi pus oriunde în locuință pentru că are dimensiuni reduse, dar și un design plăcut. Este un aparat pe alb cu panou de control destul de vizibil pentru că este electronic.

Acest producător oferă aparate cu un raport specificații/preț foarte bun și nu prea ai ce să le reproșezi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se curăță ușor pentru că este destul de mică și poate fi mutată ușor. În partea de sus veți vedea un coș din sârmă de dimensiuni reduse. Performanțele de congelare diferă în funcție de mărime, iar la cel de sus vedem o capacitate de înghețare de 4.5 kg la 24 ore. Clasa de eficiență este aceeași – F, și chiar dacă nu este cea mai bună, vorbim de un consum de numai 0,46 kWh la 24 ore. În anii anteriori, un astfel de aparat ar fi avut clasa de eficiență energetică A+ deoarece atunci vorbeam de o altfel de etichetare, acum fiind mai strictă.

Din imagine se vede că lada are o lățime mică, dar înălțimea este neschimbată. Nu cred că ar avea sens să optați pentru cea mai mare variantă deoarece nu prea aveți cu ce să o umpleți (3 ori cât cea de sus).

Păreri pro și contra

Puteți alege una dintre cele 5 lăzi frigorifice disponibile care oferă specificații și dotări similare, doar capacitatea fiind diferența majoră. Funcția de frigider este destul de importantă atunci când vreți să țineți anumite fructe la rece și nu prea aveți pentru că aveți toată locuința încălzită. Bineînțeles, poate că vreți să țineți și alte alimente proaspete care urmează să le consumați.

Midea MDRC150FZF01CE este apreciat de o mulțime de clienți și se poate vedea din recenziile lăsate. Acest brand a devenit destul de competitiv în ultimii ani, oferind aparate bine dotate la prețuri foarte bune.

Te-ar mai putea interesa