Midea HS-91FN, congelator mic de 68 litri

Congelatorul Midea HS-91FN e unul compact și se vede că oferă trei sertare suficient de încăpătoare. E acceptabil pentru o familie nu foarte mare și poate că dețineți un frigider și nu o combină mare, deci spațiul pentru congelare suplimentar va fi foarte util. Dacă nu aveți încă aparate frigorifice, puteți opta și pentru un frigider mic care poate fi pus sub blat. Sunt destul de multe congelatoare ca și acesta, doar că prețurile nu pot fi la fel de atractive ca în cazul acestuia.

Acest aparat poate fi pus oriunde pentru că are o lățime de numai 50 cm, însă voi poate alegeți să-l puneți sub blat (înălțimea fiind potrivită). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are o singură ușă cu deschidere spre dreapta, după cum se vede și în imagine. Nu are sistem de ușă reversibilă cum e la variantele cu două uși. E un aparat frigorific silențios pentru că nu e foarte mare și e realizat din materiale care izolează fonic destul de bine. Nu e nevoie să schimbați frigiderul sau combina, deoarece un aparat mai mic ca cel de sus poate veni în ajutorul vostru. Îmi place că are o funcție de conversie, vara poate fi folosit ca frigider și iarna ca și congelator.

Păreri pro și contra

Probabil ca mulți dintre voi vi-l doriți pe acesta deoarece are funcția frigider, adică temperatura poate fi setată la un nivel mai ridicat. Capacitatea de înghețare e destul de generoasă și trebuie raportată la volumul total al aparatului. Raportul preț/volum e foarte bun de aceea am ales să recomand pe acesta, însă mai sunt și alte aparate atractive oferite de Midea. Consumul de energie e redus, motiv pentru care clasa e A+. Sertarul din partea de jos e mai generos și pentru pentru congelare rapidă, fiind numit Freeze Box.

Midea HS-91FN are un control mecanic pentru setarea temperaturii și piciorușe ajustabile în caz că podeaua nu e dreaptă. Poate fi mutat cu ușurință având doar 27 kg, iar designul exterior e unul destul de simplu și elegant.

Te-ar mai putea interesa