Midea HS-384CEN, ladă mare cu control digital

Lada frigorifică Midea HS-384CEN e cea mai mare variantă de la acest brand și e foarte încăpătoare, poate că nu vă puteți face o idee despre ea din poze, însă aceasta are o lățime de 111 cm. Panoul de control digital e o noutate pentru aceste aparate frigorifice și veți vedea mai bine temperatura setată dar și anumite butoane senzitive. Puțini producători se pot lăuda cu o așa dotare, însă mi-ar fi plăcut să o văd pe capacul lăzii unde e ceva mai la îndemână.

Puteți pune chiar orice în el și nu veți pierde mult spațiu pentru că are doar un singur coș. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E o ladă încăpătoare pentru că are un volum de 295 litri care e justificat de dimensiunile aparatului. Toate lăzile sunt albe și oricum nu cred că v-ar deranja prea mult culoare, cât timp nu va fi pusă în bucătărie. Ocupă mult spațiu și odată umplută, e greu de mutat. Locul ideal pentru acesta ar fi o cameră ferită de căldură și umiditate. Pentru ca aparatul să funcționeze în condiții optime, trebuie avut grijă unde-l puneți.

Pentru aceiași bani, se poate alege în schimb un congelator compartimentat care are o formă verticală doar că nu oferă mult spațiu și nu puteți pune pungi mari în el. Depinde și cât de mari sunt sertarele și nu are nici iluminare.

Păreri pro și contra

Consumul de energie e scăzut în raport cu volumul aparatului și chiar nu aveți ce să vă plângeți pentru că acum aveți un aparat cu clasă energetică A+. Nu e cu mult mai diferit de modelul lansat de un brand popular, iar datorită prețului foarte bun, consider că merită încercată. Temperatura se selectează ușor și funcția de super congelare e bine-venită. Poate congela mult pe zi și vorbim de o capacitate de 14 kg care nu o veți vedea chiar oriunde.

Midea HS-384CEN poate fi foarte utilă tot timpul anului în special dacă vă place să fiți aprovizionați cu alimente sau poate chiar și înghețată pentru tot sezonul cald. Poate fi instalată .

Te-ar mai putea interesa