Midea HS-324CEN, ladă frigorifică cu raport volum/preț bun

Lada frigorifică Midea HS-324CEN din poza de jos are un interior spațios și prețul e foarte bun. Puțini producători de aparate electrocasnice oferă un raport volum/preț atât de bun, iar recomandarea mea e să alegeți o ladă cât mai mare pentru că diferențele de preț nu sunt atât de mari. Cea de jos mi se pare a fi destul de mare și chiar nu e nevoie de mai mult, e cât trei congelatoare incorporate. Aveți loc pentru orice aliment sau înghețată, nici nu mai trebuie să mergeți des la magazin pentru că veți fi aprovizionați.

Chiar dacă nu are foarte multe dotări, nici alte modele în același buget nu oferă nimic în plus, totuși unii poate ar fi preferat o lampă puternică care să se aprindă atunci când deschideți ușa sau un sistem de blocare a capacului (cu cheie). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un singur coș și poate că ar fi fost util și un coș mic în partea de sus în caz că nu e foarte plină lada și vreți să ajungeți ușor la un aliment care vreți să-l consumați în perioada următoare. Congelarea se face rapid și chiar nu întâmpină problemă, că doar are o capacitate de îngheț de 112 kg pe zi. Pentru un volum de 249 litri, aceste performanțe sunt de lăudat și nu toate lăzile se prezintă astfel.

Păreri pro și contra

Consumul redus de energie e tipic pentru aparatele noi, de aceea clasa de eficiență poate fi doar A+ sau mai bună. E de ajuns să fie doar atât pentru că vorbim de un aparat care congelează și capacitatea sa e direct proporțională cu volumul. E mult mai ușor să scoți o pungă cu alimente din acest aparat decât dintr-un congelator cu sertare pentru că alimentele sunt mult mai vizibile. Ocupă mult spațiu pentru că nu are o formă verticală, dar volumul e tot ce contează în acest preț.

Midea HS-324CEN are un panoul de control digital care poate fi folosit ușor deoarece butoanele sunt senzitive și temperatura e vizibilă pe un ecran digital, care e iluminat bine.