Midea HS-312FWENWH, congelator alb cu Total No Frost

Congelatorul Midea HS-312FWENWH are tehnologii avansate, motiv pentru care poate fi folosit ca frigider. În funcție de necesități, acesta poate deveni un bun frigider și îl puteți poziționa chiar în bucătărie lângă mobilier sau în colțul camerei. Are o singură ușă pentru că are un singur compartiment, iar acesta e împărțit pe compartimente. Mi-ar fi plăcut să vă și rafturi în partea de sus pentru a ajunge mai repede la anumite alimente. E adevărat, se pierde volum atunci când un aparat e compartimentat, dar veți organiza ceva mai bine interiorul.

Are un preț mic pentru ce oferă și are performanțe remarcabile care nu sunt prezente la oricare alt congelator. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alimentele sunt foarte bine conservate și mirosurile nu se amestecă cât timp avem compartimente la interior. În total are 7 compartimente care pot fi îndepărtate ușor dacă vreți să curățați sau să puneți alimentele mai ușor în ele. Se observă că nu sunt toate identice și e bine așa pentru că avem la mijloc unul mare în care se pot pune pachete mari de alimente. Ușa se deschide spre dreapta și nul-aș pune chiar în colțul camerei.

Dacă alegeți să-l puneți împreună cu alte aparate, aveți și o variantă pe inox dacă s-ar potrivi mai mult (ca design). Aparatele sunt identice din toate punctele de vedere și nu veți face nici un compromis.

Păreri pro și contra

Capacitatea de înghețare e de 15 kg pe zi și e potrivită pentru dimensiunile sale, adică e direct proporțională cu capacitate aparatului. Tehnologia No Frost ajută foarte mult pentru că are un control mai bun asupra umidității interioare. Poate fi pus în locul aparatului vechi deoarece nu e foarte mare, lățimea sa fiind de numai 60 cm. Ca multe aparate moderne, acesta re control electronic pe ușa sa și e vizibil de la distanță, iar cei mici nu vor ajunge la el.

Midea HS-312FWENWH oferă funcții utile, o interfață ușor de folosit și o eficiență energetică A+. Cred că motivul principal pentru care veți alege acest aparat rămâne acea funcție de conversie (congelator/frigider).

Te-ar mai putea interesa