Midea HS-312FWEN, congelator argintiu cu control electronic

Congelatorul Midea HS-312FWEN e un model care are sertare generoase de dimensiuni variabile și în care puteți orice. Lăzile frigorifice reprezintă alternative interesante la congelatoare dacă vă interesează doar volumul și aveți suficient spațiu pentru instalare. Panoul de control electronic e prezent la exterior pe ușă unde veți ajunge ușor la el și se pot vedea și setările făcute. Aceasta are tehnologia Total No Frost care împiedică formarea de gheață pe alimente, ci doar unde e nevoie. Astfel, pungile cu alimente pot fi scoase mai ușor, iar alimentele sunt conservate ceva mai bine.

Indiferent că alegeți acest model sau cel alb, ambele oferă același performanțe pentru că e vorba de aceleași caracteristici tehnice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul anual de energie mi se pare destul de redus că doar a primit clasa de eficiență energetică A+. Pot fi puse la interior mult mai multe, imaginea de sus e una de prezentare. Ar putea fi confundat cu un frigider deoarece are un finisaj similar, de aceea îl puteți pune chiar lângă unul că doar are numai 172 cm înălțime.

Păreri pro și contra

Poate congela până la 15 kg de alimente pe zi (24 ore), iar aceasta e o caracteristică care v-ar putea determina să alegeți acest aparat. Eu aș alege un astfel de aparat pentru că e eficient energetic și chiar oferă mult spațiu în acele sertare. Sunt în total 7 sertare generoase pentru ca voi să puteți sorta puțin alimentele și datorită lății sale de 60 cm, el putând fi pus chiar în cămară sau în bucătărie alături de restul aparatelor. Designul e unul modern și l-am văzut la multe aparate de la acest brand.

Aparatul acesta Midea HS-312FWEN e unul dintre acele aparate frigorifice care le puteți folosi oricând congelatorul frigiderului e plin și aveți nevoie de ceva mai mult spațiu. O altă caracteristică importantă oferită de acest aparat e funcția frigider, care nu ar fi fost posibilă fără tehnologia No Frost. Sistemul de dezghețare automat e foarte important în acest sens și nu orice congelator se poate lăuda cu el.

Te-ar mai putea interesa