Midea HS-258CEN, ladă frigorifică încăpătoare la preț bun

Lada frigorifică Midea HS-258CEN e oferită la un preț bun și nu trebuie să fie oferită de un brand foarte popular. S-au lansat o mulțime de astfel de lăzi frigorifice ca și această doar că au o capacitate diferită, iar interior e organizat la fel, adică avem un singur coș. Mi-ar fi plăcut un coș și în partea de sus de dimensiuni mai reduse în care să puteți pune înghețată sau o pungă cu alimente care poate vreți să le gătiți în perioada următoare. Un model mare ocupă spațiu deoarece are o formă orizontală, dar nici congelatorul nu reprezintă o soluție pentru că în același preț are mai puțin spațiu.

Panoul de control e unul digital și are o interfață touch și temperatura aleasă poate fi văzută cu ușurință pentru că e un ecran luminos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net la acesta e de 198 litri și chiar nu am ce să-i reproșez, oferă exact cât aveți nevoie. Concurența nu prea există și chiar nu văd de ce nu v-ar plăcea acest model. Poate că nu e cel mai bine dotat aparat frigorific, dar consider că nu e nevoie de ceva mai mult. Lada devine utilă indiferent de perioada anului și e bine să fie ținută într-o cămară sau altă cameră unde nu e foarte cald.

Păreri pro și contra

Consumul de energie e unul foarte bun și se vede după acea clasă de eficiență energetică. Chiar e ușor de folosit, pe când alte modele au doar acel panou de control clasic care oferă funcții clasice. Interiorul e spațios ca la multe alte modele mari doar că aceasta are un preț ceva mai bun. Capacitatea de congelare e una mare și e potrivită pentru volumul său – 9 kg la 24 ore. Aceasta poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de mărimea aparatului.

Midea HS-258CEN e unul dintre multele modele disponibile care vă pot fi de folos și chiar e ușor de utilizat. Mânerul are o formă plăcută și se vede din poza postată sus, iar acesta e prezent și la restul. Lățimea aparatului diferă în funcție de volumul necesar și cred că modelul prezentat e de ajuns.

Te-ar mai putea interesa