Midea HS-186CNB, ladă frigo clasa A+ de culoare bej

Cineva ar alege lada frigorifică Midea HS-186CNB pentru faptul că e compactă şi nu neaparat datorită culorii bej. Chiar dacă e compactă are un spaţiu de depozitare suficient de 142 litri.
Are clasa A+ de eficienţă energetică cu un consum anual de 192 kWh. Acest consum mic de curent se datorează şi faptului că lada e foarte bine izolată.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se remarcă şi prin aspect plăcut, nu doar o capacitate suficientă.


Păreri pro şi contra

Midea HS-186CNB e o combină frigo care are un nivel de zgomot de 42 decibeli care e similar cu cel al unui frigider. Nu ştiu dacă o să vă preocupe prea mult nivelul de zgomot deoarece locul unui astfel de aparat e în debara.
Dimensiunile sale sunt de 63x85x56 lxîxa cm, iar greutatea e de 27kg. Pentru uşurinţă în transport acest model e unul dotat cu roţi.
Se pot realiza setări privind temperatura prin termostatul ajustabil.
Volumul net al aparatului e de 142 litri, iar capacitatea de congelare de 6,5kg la 24 ore. În felul acesta beneficiem de un aparat foarte capabil în a menţine în stare bună alimentele perisabile.
Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie ştiut că aparatul are autonomie de funcţionare de 30 ore. E un lucru util în condiţiile în care în ţara noastră e ceva normal să avem întreruperi dese de curent la orice adiere a vântului.

Brandul Midea e unul asiatic, fiind pe primul loc în acea regiune şi ocupă un loc fruntaş la nivel global.
Fiabilitatea produsului e una bună, garanţia standard fiind de 2 ani şi poate fi extinsă la mai mult.
Per ansamblu acest model e unul foarte bună dacă vreţi să puneţi la păstrat diverse alimente pentru care nu mai aveţi loc în congelatorul frigiderului ori combinei frigo. Poate fi utilizat şi pe post de frigider, în acest sens existând controlul acela exterior.

Te-ar mai putea interesa