Midea HS-185CEN, ladă frigorifică elegantă

Lada frigorifică Midea HS-185CEN e una dintre multele modele A+ lansate anul acesta și reprezintă o opțiune bună, nu pentru că are control electronic, ci pentru că oferă o capacitate bună pentru acel preț. Nu aveți nevoie de o ladă mult mia mare pentru că va ocupa mult spațiu și aceasta e ceva mai mare decât congelatorul unui frigider sau unei combine frigorifice. Acestea pot fi folosite doar pe o anumită perioadă a anului sau tot anul dacă nu aveți cu ce să înghețați alimentele.

Panoul de control e unul digital și se vede destul de ușor pentru că e de culoare neagră și scrisul e iluminat. Aparatul are un design alb plăcut și ușa vine cu mâner integrat care arată bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un singur coș în care se pot pune pachete mari cu alimente și veți găsi destul de ușor orice în ea că e spațioasă. Capacitatea de înghețare e undeva la 6.5 kg pe zi și e potrivită pentru volumul său. Această caracteristică e direct proporțională cu volumul aparatului. Deci dacă obișnuiți să cumpărați mai mult de la magazin, atunci v-aș recomanda o ladă mare. Depinde și de starea alimentelor, pentru că ele pot fi proaspete sau deja congelate, iar dacă sunt congelate atunci puteți pune câte vreți în ladă.

Păreri pro și contra

Raportul volum/preț e foarte bun la acest aparat și de aceea îl și recomand, plus că nu ocupă mult spațiu. Să nu uităm nici de consumul redus de energie care e evidențiat de clasa de eficiență A+, iar dezghețarea e manuală ca la multe alte lăzi. Poate congela mult, arată bine, e fiabilă, ușor de folosit și nu costă mult, deci aveți suficiente motive să o alegeți.

Midea HS-185CEN e o alternativă mai bună la un congelator pentru că nu e compartimentat, însă e loc de mai bine. Având în vedere cât costă, eu zic că nu veți găsi alta mai bună și poate că vă place ideea de interfață digitală, deoarece se vede mai bine temperatura setată.