Midea HS-129CEN, ladă cu control electronic

Ladă frigorifică Midea HS-129CEN e una modernă și se poate observa doar după cum arată. Panoul de control e unul diferit față de ce am văzut până acum pentru că nu mai e mecanic, ci e digital. E la fel de util ca și cel standard, doar că arată mai bine. Nu veți umbla foarte des la temperatură, dar cred că puteau pune butoanele pe capac cum am văzut la unele modele. Interiorul nu e compartimentat ca la congelatoare, ci avem unul sa mai multe coșuri. În acest caz, e vorba de o ladă cu un singur coș în care puteți pune pungi generoase cu alimente.

Prețul e foarte bun dacă l-am compara cu cel al altor modele, doar că nu oferă aceleași dotări. Consider că aceasta e varianta mai potrivită și cred că v-ar plăcea și vouă să aveți un astfel de aparat frigorific. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea lăzii e destul de mare pentru că e vorba de o variantă compactă și se vede din poza de sus. Acel panou digital are și un afișaj digital care afișează temperatura aleasă, astfel puteți vedea mai bine setările făcute indiferent de lumină.

Păreri pro și contra

E un model modern, spațios și cu un design plăcut. Temperatura se poate alege cu ajutorul termostatului reglabil care e prezent la orice aparat frigorific. Consumul de energie e mic, de aceea are și acea clasă de eficiență energetică A+. Nici nu cred că se mai fabrică aparate cu eficiență energetică mai mică, cele mai multe modele disponibile sunt eficiente.

Midea HS-129CEN e unul dintre acele modele care pot fi de folos când congelatorul frigiderului e plin și nu aveți unde să puneți alimentele pentru a fi congelate. Acesta poate fi folosit tot timpul anului dacă vă place să fiți aprovizionați tot timpul și să nu duceți lipsă de nimic. Pe timp de vară îl puteți umple cu înghețată și fructe pentru iarnă în caz că vă plac prăjiturile cu fructe de pădure, cireșe, vișine etc. Acestea sunt doar exemple pentru că voi puteți pune și alimente gen: carne sau legume.