Midea HS-121LNS, frigider mic și spațios

Frigiderele de dimensiuni mici sunt și cele mai accesibile, iar Midea HS-121LNS e un foarte bun exemplu. Chiar dacă are o singură ușă, veți vedea că are un congelator satisfăcător care îl vedeți în partea de sus. Pot fi conservate foarte bine alimentele și poate că îl puteți pune chiar și sub blat. E posibil să-l puneți în bucătărie dacă spațiul sub blat e suficient de înalt – 85 cm, și cred că ar arăta destul de bine pentru că e pe culoarea gri.

În imaginea postată se vede că rafturile permit amplasarea de borcane vas nu foarte mari și suporturile de pe ușă sunt generoase, dacă aveți de gând să puneți sticle de 1 litru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai multe frigidere sunt pe alb, însă unii utilizatori vor ceva diferit. De aceea, Midea oferă și o variantă pe gri cu e cea de sus. Se potrivește chiar și cu aparate pe inox sau argintiu. Frigiderul are sistem de dezghețare automat, iar congelatorul de sus e perfect pentru câteva pungi de legume sau carne. Pe timp de vară puteți ține chiar și înghețată și apă rece în el.

Păreri pro și contra

Poate fi ajustat chiar dacă pardoseala nu e foarte dreapta cu acele piciorușe ajustabile. Temperatura dorită se selectează foarte ușor din interior pentru că are acel control mecanic care se și vede din imaginea de prezentare. Volumul aparatului e de 93 litri, iar aici ne referim la valoare netă. Compartimentul pentru fructe și legume a rămas la fel de mare și nu afectată foarte mult de mărimea aparatului. Producătorul oferă un sistem de ușă reversibilă deoarece are un mâner integrat în partea e sus, astfel aparatul paote fi pus oriunde în cameră.

Modelul Midea HS-121LNS e un aparat interesant care oferă specificații foarte bune și o clasă energetică A+. Lumina ajunge foarte bine în fiecare colț deoarece avem rafturi din sticlă și suporturi transparente. Raportul calitate/preț bun e valabil și în cazul acestui frigider, iar dacă nu e suficient de mare, gama de frigidere a acestui brand e largă.

Te-ar mai putea interesa