Midea HS-108FN, congelator de 84 cm

Congelatorul Midea HS-108FN nu e foarte popular pentru că a apărut recent, însă raportul preț/specificații e foarte bun. Cu alte cuvinte, avem o capacitate bună pentru cât costă și poate fi pus sub blatul de mobilier dacă corespunde înălțimea. Nu se incorporează dar nici nu trebuie dacă vă plac aparatele clasice și vreți să fie vizibile. Designul e unul clasic cu mâner în partea de sus, pentru că e incorporat. E perfect dacă aveți un frigider mic și vreți să mutați alimentele într-un congelator mult mai spațios.

Interiorul său e unul compartimentat și sertarele sunt generoase, astfel că pot fi puse multe alimente în ele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Congelatoarele au o singură ușă și ea are deschidere standard. Clasa energetică a acestor aparate e A+ și se reflectă într-un consum redus de energie. Capacitatea netă e undeva la 86 litri și sunt variante chiar mai mari dacă considerați că 3 sertare nu sunt de ajuns. Bineînțeles, acelea ocupă ceva mai mult spațiu și trebuie instalate într-un alt loc. În cadrul unei promoții cu termen scurt, veți putea beneficia de o garanție mai mare (5 ani).

Păreri pro și contra

Performanțele sunt de lăudat: consum foarte mic, nivel de zgomot redus și capacitate de congelare de 6 kg pe zi. Dimensiunile sale mai mici îl fac ideal pentru bucătărie, în special dacă nu e foarte mare. Se potrivește perfect alături de alte aparate de culoare albă și nu trebuie să fie nimic special. Poate fi mutat și instalat ușor, iar la cele incorporabile e necesar un panou cu mâner și prețul e piperat. Temperatura se setează ușor cu ajutorul controlul mecanic și aparatul poate fi așezat pe orice suprafață deoarece re piciorușe ajustabile.

Midea HS-108FN are sertare transparente și veți vedea cu ușurință conținutul lor. Puteți sorta puțin alimentele, nu ca și în lăzile frigorifice unde puneți alimente peste alimente. Acest aparat frigorific va fi aproape și nu trebuie să fie foarte mare dacă vă aprovizionați des de la magazin. Merită să verificați întreaga ofertă a acestui producător pentru că aparatele au prețuri competitive.

Te-ar mai putea interesa