Midea HQ-840WEN, frigorific în stil american cu clasa A+

Pentru cei interesaţi de un frigorific de top cu o capacitate mare recomand modelul Midea HQ-840WEN. Acesta e un side by side sau un frigorific în stil american pentru aceia cu un buget ceva mai mare şi care vor să pună la păstrat o cantitate mai mare de alimente.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat dotat cu Total No Frost şi care arată bine (are culoare inox).


Păreri pro şi contra

Modelul Midea HQ-840WEN e unul care beneficiază de o capacitate de 622 litri care e una netă, fiind împărţită în 438 litri ai frigiderului şi 184 litri ai congelatorului. Partea de congelator are o capacitate mare de îngheţ, adică de 15kg la 24 ore.
Nu va trebui să vă bateţi capul cu gheaţa deoarece aparatul are Total No Frost. Această facilitate presupune că nu produce gheaţă atunci când răceşte şi congelatorul are dezgheţare automată.
Dimensiunile aparatului sunt cam mari, fiind vorba despre 90x77x193 LxAxÎ cm, iar greutatea e de 133kg.
Chiar dacă aparatul are nişte dimensiuni mari vine cu un nivel de zgomot normal pentru un frigorific, adică cu 43 decibeli.
Consumul energetic zilnic e de 1,2 kWh, iar din cauza aceasta are clasa de eficienţă energetică A+.
Printre funcţiile care se vor dovedi foarte utile sunt funcţia de vacanţă şi cea de super-răcire. Prin intermediul primei funcţii (de vacanţă) aparatul consumă mai puţin curent deoarece atunci când sunteţi plecaţi de acasă pentru mult timp nu are cine să deschidă uşa, iar în felul acesta aparatul nu e nevoie să ajusteze temperatura.

Frigorificul de faţă intra în categoria premium, mai exact vorbim despre un aparat cu o capacitate foarte mare şi cu multe facilităţi utile.
Vine cu o capacitate dublă faţă de un frigider normal, lucru util în cazul în care aveţi o familie mare ori vreţi să aveţi alimente multe ţinute la rece.
Fiabilitatea e bună întrucât are o garanţie de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult prin intermediul garanţiei plus.

Te-ar mai putea interesa