Midea HQ-627WENWG, frigorific în stil american cu sticlă albă

Midea HQ-627WENWG e un side by side (frigorific în stil american) care se adresează persoanelor interesate de ceva premium sau care să poată ţine la rece o cantitate mare de alimente. La interior temperatura va fi mereu optimă, la acest lucru contribuind şi faptul că are 4 uşi aşa încât să deschideţi acolo unde vă interesează.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Dacă vreţi ceva pe negru atunci există şi aşa ceva. Nu ştiu dacă se poate vedea din poză, dar are şi display pe care pot fi văzute diverse informaţii.


Păreri pro şi contra

Un frigorific precum Midea HQ-627WENWG are un volum de 469 litri perfect pentru cineva interesat în a pune la păstrat cantităţi foarte mari de alimente. Compartimentarea e una foarte bine gândită deoarece în partea de jos se află congelatorul, iar superior e frigiderul.
Nu e un aparat care să deranjeze acustic deoarece vorbim despre un nivel de zgomot de 42 decibeli.
Consumul energetic e unul scăzut deoarece are consum zilnic de 1,09 kWh şi anual de 398 kWh. Din această cauză are clasa A+ de eficienţă energetică.
Un alt lucru care vă va ajuta să economisiţi curent e modul Vacanţă care presupune că aparatul setează o anumită temperatură pentru a economisi din curent.
Având facilitate No Frost la congelator şi frigider nu o să trebuiască să vă bateţi capul cu dezgheţarea şi decongelarea deoarece în urma răcirii nu se produce gheaţă.
Probabil că vă vor interesa şi dimensiunile aparatului întrucât e un aparat mai mare. Acestea sunt 83x74x177 lxAxÎ cm. În felul acesta vă puteţi găsi din timp o locaţie suficient de mare.
Dacă nu cunoaşteţi brandul Midea atunci trebuie ştiut că e unul dintre cele mai mari din lume şi că e asiatic.

Dacă sunteţi interesaţi de ceva mare pentru o cantitate mare de alimente atunci modelul de faţă ar fi recomandarea mea. Nu doar raportul calitate/preţ e foarte bun, ci şi fiabilitatea deoarece brandul e unul foarte cunoscut în domeniul electro.

Te-ar mai putea interesa