Midea HQ-627WENW++, side by side cu dozator

Side by side-ul Midea HQ-627WENW++ face parte din segmentul premium deoarece e mult peste o combină sau un frigider. Bine, mă refer la toate capitolele însă dacă e ieftin, nu va oferi foarte multe tehnologii de răcire. Am ales să recomand un astfel de aparat frigorific pentru că are un preț excelent și nu orice brand poate oferi un astfel de aparat electrocasnic. Acesta are foarte bine într-o bucătărie modernă și mare, iar ca să nu ocupe mult spațiu se poate pune pe lângă mobilier, adâncimea sa fiind de 74 cm.

Puteți alege unul dintre numeroasele modele oferite de acest brand iar acesta e accesibil și are un design cu 4 uși. E mai bine să fie echipat cu mai multe uși pentru că nu veți pierde temperatură când umblați la el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dozatoarele sunt prezente la exterior și unele au funcție de adăugare gheață, însă nu și la acesta. Dozatorul de apă e simplu și trebuie să umpleți recipientul interior pentru a avea apă rece tot timpul. Interiorul frigiderului e iluminat cu tehnologie LED și aerul rece e distribuit uniform datorită tehnologiei Multi Air Flow (mă refer la acele fante din spate).

Păreri pro și contra

Congelatorul său nu are trei sertare, ci sunt șase sertare pe două coloane iar înălțimea lor permite depozitare de pungi mari cu alimente. Sistemul de răcire No Frost e foarte important și a devenit standard pe aparate mari și scumpe. Avantajele acestei tehnologii sunt vizibile: mai puțină gheață pe alimentele din congelator, consum redus de energie, control mai bun al umidității.

Arată foarte bine pe argintiu, dar sunt și alte culori care poate v-ar plăcea mai mult – alb și negru. Fiecare variantă are ceva diferit, de aceea și prețurile diferă puțin, însă nu merită să cheltuiți mai mult dacă acesta oferă exact ce aveți nevoie. Midea HQ-627WENW++ nu e chiar cât două combine frigorifice mari, dar avem cu cel puțin 50% mai mult spațiu pentru alimente. Aparatul nu se mută foarte ușor și trebuie să vă asigurați că aveți o ușă suficient de mare.

Te-ar mai putea interesa