Midea HQ-627WENGG, side by side cu partea frontală din sticlă gri

Side by side-ul Midea HQ-627WENGG are o parte frontală din sticlă gri, astfel că va fi ceva mai lucios și dacă nu vă place culoarea, sunt încă două alternative (negru și alb). Față de alte serii, acesta oferă un design cu 4 uși pentru ca să nu pierdeți temperatură atunci când deschideți una dintre uși. E la fel de mare ca și un model cu 2 uși, doar că acum avem frigiderul în partea de sus și congelatorul în partea opusă. Panoul de control e ascuns adică nu iasă prea mult în evidență, însă e digital pentru a-l vedea mai bine.

Chiar dacă prețul e ușor piperat, veți vedea că oferă un spațiu foarte mare pentru a conserva alimente și poate vreți să țineți și sticle. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E diferit de alte aparate frigorifice și se vede la dimensiunile sale, iar o combină frigorifică e chiar mică în comparație cu acesta. Aparatele noi au un consum foarte redus de energie și trebuie pus în raport cu volumul aparatului. Acel panou de control electronic oferă funcții în plus față de aparatele accesibile: super congelare, super răcire, mod vacanță, setare ușoară a temperaturii cu ajutorul interfeței touch. Sunt multe motive pentru care l-ați alege și cred că am enumerat cele mai multe dintre ele.

Păreri pro și contra

Cred că vi-l doriți pentru că arată excelent și finisajul frontal lucios dă un plus de eleganță bucătăriei. Sunt variante pe diverse culori și cred că veți găsi rapid modelul dorit. Are ca și dotări următoarele: sistem Multi-Air Flow, sistem No Frost, panou de control electronic cu design minimalist, eficiență energetică A+, sistem antibacterian, Ice Maker foarte interesant, 6 sertare în congelator, suporturi mari pe ușa frigiderului etc.

Midea HQ-627WENGG oferă un congelator foarte mare și se vede in imagine, iar interiorul e împărțit astfel încât să puteți sorta mâncarea. Acesta poate îngheța până la 18 kg de alimente pe zi și nu sunt multe aparate frigorifice mari cu așa performanțe. Acest aparat poate fi pus lângă mobilier ca să nu mai pară atât de mare sau chiar să-l integrați.

Te-ar mai putea interesa