Midea HQ-627WENBG, side by side cu sticlă neagră

Side by side-urile de pe piață pot fi de multe tipuri și Midea HQ-627WENBG e o variantă care arată chiar bine și are un design cu 4 uși. Panoul de control e unul digital și interfața e chiar prietenoasă datorită pictogramelor, iar temperatura e destul de vizibilă pentru că e un ecran digital. O astfel de dotare e prezentă și pe restul aparatelor, însă e vorba de segmentul premium pentru care aveți nevoie de un buget special. Aveți funcția Vacanță (Holiday) care reduce consumul e energie, pentru că nu se va mai deschide ușa pentru o durată îndelungată.

Modelul din imagine are un design modern cu suprafață lucioasă care se potrivește cu designul aparatelor incorporabile din bucătărie, iar aici mă refer la plită, cuptor și hotă. Nu e o regulă, poate că vă doriți doar ca aparatul frigorific să fie pe această culoare ca să iasă mai bine în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatele cu două uși mari pierd temperatură când le deschideți, de aceea eu aș recomanda pe cele cu 4 uși și mânerele sunt integrate. Astfel, designul e mai simplu și se vede din poza de sus. Poate că nu e un producător popular, însă eficiența energetică e foarte bună – A+, dotările sunt conforme.

Păreri pro și contra

Un congelator atât de mare are numeroase sertare și performanțele de congelare sunt generoase, iar aici discutăm de o capacitate de 18 kg pe zi. Acest compartiment se dezgheață automat pentru că are răcire No Frost ca și frigiderul. Consumul de energie e scăzut la noile aparate care au și un volum generos, iar tehnologia No Frost ajută foarte mult. Alimentele sunt vizibile în acesta pentru că lumina oferită e una LED și nici nu cred că mai se folosesc becuri clasice.

Midea HQ-627WENBG are două sertare Fresh zone în care se pot pune fructe sau legume, iar suporturile de pe uși permit poziționarea de sticle destul de mari. Lățimea sa e destul de mare în comparație cu restul aparatelor frigorifice și de aceea aveți ceva mai mult spațiu la interior pe rafturi și nu numai.

Te-ar mai putea interesa