Midea HQ-627WEN, side by side cu patru uși

Side by side-ul Midea HQ-627WEN are un design deosebit și se datorează celor patru uși, culorii și panoul de control digital aflat la exterior pe ușa. Îmi place mai mult idee de aparat frigorific cu mai multe uși pentru că nu veți pierde chiar așa de multă temperatură dacă deschideți ușa (comparativ cu variantele cu numai 2 uși). Rafturile sunt spațioase deoarece aparatul e lat și are o adâncime generoasă, însă pe de altă parte, e ceva mai greu de mutat sau instalat comparativ cu o combină frigorifică. Nu prea aveți cu ce să-l comparați pentru că majoritatea branduri oferă soluții scumpe în special dacă discutăm de un volum peste 450 litri.

E un aparat încăpător în acest preț și aveți loc chiar și pentru sticlele cu apă, deci nu e nevoie de acel raft special. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul inteligent No Frost aduce suficiente avantaje și a devenit o dotare standard pe majoritatea modelelor mari. Mai precis, reduce consumul de energie și cantitate de gheață din congelator, iar alimentele pot fi scoate mai ușor din sertare. Nu e foarte înalt, deci veți ajunge ușor la fiecare raft și congelatorul e în partea e jos cum e la combine.

Păreri pro și contra

Are un congelator cu o capacitate de înghețare mare, consum mic de energie și un control mai bun al umidității cu tehnologia Total No Frost, compartiment special pentru fructe/legume, numeroase sertare la congelator și un interior foarte bine iluminat. Sunt multe motive pentru a alege acest aparat și chiar dacă nu e vorba de un brand popular, știe să ofere soluții competitive. Side by side-ul reprezintă gama de top și de aceea are și un preț ceva mai piperat, însă eu consider că e rezonabil pentru acest model. Dacă nu vă place o combină pentru că e prea mică pentru bucătăria voastră, atunci optați pentru acesta.

Midea HQ-627WEN are un panou de control modern care e prezent la exterior, astfel că nu mai trebuie să deschideți ușa pentru a ajusta temperatura sau pentru a vedea setările făcute.

Te-ar mai putea interesa