Midea HD-606FWENWH, model pe alb cu dozator de apă

Midea HD-606FWENWH vine ca o alternativă cu volum superior la aceasta şi vine cu consum energetic la fel de mic… dovadă fiind clasa A+ de eficienţă energetică. Un consum scăzut e important deoarece în felul acesta vă recuperaţi banii prin facturi mai mici la electricitate.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine aspectiv şi funcţional. Pe lângă faptul că e Total No Frost are şi dozator de apă aşa încât să aveţi apă rece pe timp de vară sau iarnă.
Din poză se poate vedea că nu e un model cu uşi reversibile, acest lucru nefiind o problemă prea mare. Picioarele sale sunt unele reglabile, lucru foarte util în cazul în care podeaua nu e dreaptă.


Păreri pro şi contra

Modelul HD-606FWENWH de la Midea este un frigider cu două uşi având congelatorul poziţionat în partea superioară.
Are un volum net de 463 litri, iar din această cauză o să puteţi depozita o mulţime de alimente.
Nu va trebui să vă bateţi capul legat de decongelarea sau dezgheţarea sa deoarece modelul de faţă are No Frost, adică răcire fără producere de gheaţă.
Nivelul de zgomot al acestui aparat e unul ok deoarece e 43 decibeli, iar în felul acesta nu o s foţi deranjaţi din odihnă.
Dacă vă preocupă consumul energetic atunci trebuie ştiut că acest model consumă 1 kWh pe zi, iar pe an vreo 370 kWh. Din această cauză are clasa A+ de eficienţă energetică.
Dimensiunile sale sunt unele ok deoarece vorbim despre 188x70x67 ÎxLxA. În felul acesta puteţi vedea că acest model nu ocupă prea mult loc.

Pe piaţă există numeroase frigorifice, dar acesta se evidenţiază prin faptul că are o sumedenie de facilităţi utile. Cea mai utilă e No Frost… în opinia mea.
Brandul este asiatic, dar e prezent pe piaţă de foarte mult timp şi are o lungă istorie în domeniul electro. E cunoscut pentru frigorificele şi aparatele de aer condiţionat foarte bun.