Midea HD-606FWEN, frigider cu două uşi şi dozator de apă

Sunt numeroase frigidere, dar acest Midea HD-606FWEN se evidenţiază cu faptul că are dozator de apă, No Frost şi consum redus de electricitate. Cu un volum net de 463 litri se poate spune că acest model are un spaţiu generos de stocare şi o să vă ajute să stocaţi orice.

Modelul de faţă vine la un pret bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat premium ca aspect şi funcţionalitate. Acesta e de culoare inox, dar există şi variantă pe alb. Din poza de alături puteţi vedea că e un model cu dispenser de apă


Păreri pro şi contra

Modelul Midea HD-606FWEN e unul cu un consum scăzut de curent de 1,01 kWh pe zi (370 kWh pe an). Din această cauză are clasa A+ de eficienţă energetică.
E un aparat cu nişte dimensiuni ok întrucât vorbim despre dimensiuni 188x70x67 ÎxlxA în centimetri. Pentru amplasarea sa vor fi necesare 2-3 persoane întrucât are o greutate de 78 kg.
Un astfel de aparat are un nivel de zgomot scăzut de 43 decibeli, iar din această cauză nu veţi fi treziţi noaptea ori când doriţi să vă odihniţi.
Pentru a nu vă bate capul cu întreţinerea trebuie să vă spun că are No Frost la frigider şi congelator. În felul acesta nu se produce gheaţă.
Partea de congelator e una satisfăcătoare din moment ce are o capacitate de congelare de 5kg la 24 ore. Volumul acestuia e de 101 litri şi e împărţit de 2 compartimente.

Un astfel de aparat e pentru persoanele interesate de un frigider clasic cu congelator. Dimensiunile sale sunt unele compacte şi în felul acesta o să aveţi unde să amplasaţi aparatul.
Midea ca brand e unul premium, fiind pe locul 1 în Asia la producţia de electrocasnice. E arhicunoscut în lume pentru electrocasnicele sale şi în special pentru aparatele de aer condiţionat.
Aparatul e unul premium şi dpdv aspectiv, acest lucru văzându-se şi din faptul că are culoarea inox care se potriveşte oriunde.