Midea HD-572RWEN, model No Frost clasa A+

Midea HD-572RWEN e o combină frigo a anului acesta care vine cu un volum net mare de 416 litri şi facilitate Total No Frost. Nu e nici mare consumator de curent, iar din această cauză are şi clasa A+ de eficienţă energetică.

Acest aparat vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care are No Frost şi Multi Air Flow. Din poza de alături puteţi vedea că are un ecran rotund pe care e trecută temperatura.


Păreri pro şi contra

Modelul Midea HD-572RWEN e unul are are eficienţă energetică A+ prin faptul că are un consum anual de 329 kWh.
Aspectiv arată bine prin faptul că are culoare inox, acest lucru făcând ca aparatul să se integreze perfect în orice bucătărie, indifierent de culoarea pereţilor ori a mobilei.
Volumul e foarte important în cazul unui astfel de aparat, iar în cazul acestui model e de 416 litri. Asta în condiţiile în care are înălţime de 188 cm. Mai exact dimensiunile acestui aparat sunt de 70x66x188 LxAxÎ cm.
Caracteristica No Frost face ca acest aparat să fie unul uşor de întreţinut, iar din această cauză nu e nevoie de dezgheţare deoarece răcirea se realizează fără producere de gheaţă.
Nivelul de zgomot al aparatului de faţă e unul scăzut de 41 decibeli, iar în felul acesta beneficiem de un aparat care nu ne deranjează când vrem să dormim.
Partea de congelator e una foarte performantă deoarece vorbim despre p capacitate de îngheţ de 12 kilograme la 24 de ore.
Compartimentarea e una realizată bine prin faptul că are congelator de 100 litri şi frigider de 316 litri. Partea de frigider are 3 rafturi, iar cea de congelator are 5 compartimente.
Pentru o răcire uniformă acest frigorific are Multi Air Flow, adică distribuire de aer rece pe mai multe căi.

Acest model e unul avansat tehnologic, iar din această cauză îl recomand persoanelor care vor ceva calitativ de la un brand cunoscut.
Brandul Midea e unul cunoscut pentru produsele de calitate, mai exact pentru frigorifice şi aparate de aer condiţionat.

Te-ar mai putea interesa