Midea HD-554FWENWH, model Total No Frost de 410 litri

Midea HD-554FWENWH e un electrocasnic premium pentru persoanele interesate de ceva cu capacitate mare şi cu multe funcţii care ajută la menţinerea alimentelor proaspete cât mai mult timp precum şi la un consum energetic cât mai mic.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat premium cu dozator de apă şi care are culoare albă. Există şi model argintiu pentru cei pasionaţi de culoarea metalică.


Păreri pro şi contra

Cu modelul Midea HD-554FWENWH nu trebuie să vă bateţi capul legat de procese dezgheţare ori decongelare întrucât are Total No Frost, lucru care presupune că totul e automat.
Nivelul de zgomot e un aspect destul de important întrucât vorbim despre 43 decibeli, ceea ce e un nivel scăzut.
Consumul anual de curent e de 346 kWh, iar zilnic e de 0,94 kWh. Din această cauză aparatul are clasa A+ de eficienţă energetică.
Aparatul acesta are nişte dimensiuni destul de compacte pentru că vorbim de dimensiuni precum 172x70x67 ÎxlxA cm. Iar, pentru amplasarea sa vor fi necesare 2-3 persoane întrucât are 72 kg.
În opinia mea dozatorul de apă e un lucru foarte util, mai ales pe timp de vară întrucât vă va oferi apă rece. Ar fi fost util şi un dispenser de gheaţă pentru cei care vor să bea băuturi cu cuburi de gheaţă.
Din păcate nu are faciliteatea de uşi reversibile, adică să puteţi monta uşile să se deschidă dinspre stânga.

Recomand un astfel de aparat celora interesaţi de un aparat care să aibă un volum mare şi compartiment congelator suficient. Acest frigider cu două uşi are volum net de 410 litri, din care congelatorul are 101 litri şi capacitate de îngheţ de 5kg la 24 de ore.
Despre brandul Midea trebuie spus că e unul asiatic, fiind pe primele locuri în lume. Fiabilitatea produselor sale e una foarte bună, garanţia standard fiind de 2 ani şi poate fi extinsă la mai mult.

Te-ar mai putea interesa