Midea HD-554FWEN, frigider cu 2 uși și dozator

Frigiderele sunt disponibile la diferite prețuri și pot avea dotări numeroase, în special dacă discutăm de variante mari. Midea HD-554FWEN e un model cu capacitate de 410 litri și nu e cel mai mare din serie dar consider că nu aveți nevoie de mai mult. Consider că oferă exact ce are nevoie un utilizator și cu aceleași specificații se poate alege și o variantă pe alb. Dozatorul de apă se află pe ușa de jos pentru că nu e ca și la combinele frigorifice, avem congelatorul în partea de sus. Acesta are un rezervor care trebuie umplut și nu se conectează la rețea ca altele (atunci e nevoie și de un filtru bun).

E vorba de un model ceva mai special și care are un interior generos, motiv pentru care nu poate fi foarte accesibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Congelatorul are chiar și suporturi pe ușă pentru a putea pune pachete mici cu înghețată sau alimente. Dezghețarea se face automat cu No Frost și aici mă refer chiar și la congelator. Cu alte cuvinte, nu vom mai vedea gheață în exces pe alimente, ci numai pe pereții compartimentului. Înălțimea aparatului e mică, pentru ca oricine să poată ajunge la orice raft ori compartiment. Sertarele de jos sunt împărțite pentru ca voi să puteți sorta, pe când alte frigider au un singur sertar.

Păreri pro și contra

Consumul anual e destul de scăzut la acesta și clasa de eficiență energetică e una satisfăcătoare – A+. Interiorul e foarte bine răcit și aerul rece ajunge în fiecare colț prin intermediul acelor fante. Avem un congelator mare pentru dimensiuni sale și acest aparat chiar nu ocupă mult spațiu. Alimentele arată ceva mai gustoase pentru că sunt iluminate cu tehnologie LED și lumina trece foarte bine prin rafturile din sticlă (securizată).

Midea HD-554FWEN are un congelator de 101 litri cu performanțe modice și spațiul ocupat e destul de puțin pentru că are o lățime de 70 cm. Cele mai mari aparte frigorifice sunt cele de tip side by side și sunt cu circa 50% mai mari decât combinele.

Te-ar mai putea interesa