Midea HD-520FWENW, frigider cu două uşi şi No Frost

Dacă sunteţi interesaţi de un aparat cu multe dotări atunci modelul Midea HD-520FWENW ar fi recomandarea mea. Pe lângă volumul net de 371 litri acest aparat are şi dozator de apă care se va dovedi deosebit de util pe timp de vară când apa rece e o necesitate.

Frigiderul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se descurcă formidabil când vine vorba despre păstrarea la rece a unei cantităţi mari de alimente. Din poza de alături puteţi observa că aparatul e unul de culoare inox.


Păreri pro şi contra

Midea HD-520FWENW e un aparat care se remarcă prin consumul energetic mic. Are clasa A+ de eficienţă energetică cu un consum de 0,851 kWh.
Nivelul de zgomot e în parametri, adică e de 45 dB. Pe piaţă sunt modele cu mai puţini decibeli, dar 45 nu e un nivel prea mare aşa încât să deranjeze.
Dimensiunile sale sunt ok, fiind vorba despre 171x70x69 ÎxlxA cm. În acest fel puteţi să-l poziţionaţi oriunde fără să vă bateţi capul.
O facilitate foarte utilă e şi cea care vă oferă posibilitatea montării uşilor unde vă doriţi (pe stânga sau dreapta). Această facilitate poartă numele de „uşi reversibile”.
Ar trebui să spun că unul dintre cele mai importante lucruri e prezenţa Total No Frost. În acest fel nu trebuie să vă bateţi capul cu dezgheţarea deoarece răcirea nu presupune producere de gheaţă.
Foarte mult îmi place culoare inox a aparatului, iar din această cauză o să-l puteţi amplasa oriunde doriţi deoarece se va potrivi cu culoarea mobilei cât şi cu cea a pereţilor întrucât griul e o culoare neutră.

Dacă vă doriţi un aparat de top pentru a ţine la rece o cantitate modică de alimente atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Brandul producător e unul asiatic, fiind pe primele poziţii în lume.
Produsele Midea au o fiabilitate bună deoarece vin cu garanţie 2 ani, iar dacă doiţi puteţi să o extindeţi la mai mult.