Midea HD-468RWEN1, combină frigorifică cu interior spațios

Combina frigorifică Midea HD-468RWEN1 e una destul de atractivă ținând cont de toate acele caracteristici tehnice, tehnologia de răcire No Frost și designul modern. Aparatele frigorifice su finisaj argintiu ori pe inox arată ceva mai bine și afișajul electronic iasă foarte bine în evidență. Acel panou de control e destul de sus poziționat pentru ca să nu umble copiii la el. Aceasta se adresează celor care doresc un design cu mânere verticale, însă nu mă refer la cele integrate, ci la cele clasice cu o formă destul de plăcută.

Din poza de jos se vede foarte bine cât de mult spațiu e la interior și mă refer și la suporturi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un model standard care poate fi pus ca unul incorporabil, însă nu ar trebuie să-l puneți foarte aproape de mobilier pentru a putea deschide ușile cât mai mult. Anumite combine sunt construite diferit, sertarele congelatorului pot fi deschise chiar dacă ușa e doar la 90 de grade. E o caracteristică interesantă ține de balamalele sale, dar nu e un minus dacă nu e prezentă pe viitoarea combină.

Aparatul poate fi instalat mai depărtat pe colțul camerei sau mai în afara față de mobilier. Oricum, nu va fi în cale pentru că nu are o lățime mai mare de 60 cm.

Păreri pro și contra

Aparatul impresionează în acest preț, adică veți avea un spațiu generos pentru alimente, fie că vreți să le puneți pe rafturi/suporturi, fie în sertare. Consumul de energie e scăzut și chiar nu e mare diferență în clasa A+ și A++, pentru că la cel de sus consumul anul e undeva la 237 kWh. Aveți funcțiile speciale tipice panourilor de control cu taste touch – congelare rapidă și răcire rapidă.

Midea HD-468RWEN1 e mai compact decât un frigider cu același volum, pentru că are o lățime de numai 60 cm și înălțimea e de 201 cm. Fiecare tip de aparat oferă anumite avantaje sau dezavantaje, dar combine mi se pare mai ok pentru că are congelatorul în partea de jos și nu trebuie să vă aplecați când luați ceva de pe raft sau din sertarul de legume.

Te-ar mai putea interesa