Midea HD-468RWEN, combină cu dezghețare automată la congelator

În imaginea de jos avem un model mare cu interior spațios, iar numele său este Midea HD-468RWEN. E vorba de un brand destul de nou pe piața din România și cred că are succes datorită prețului redus. Modele similare ca și specificații lansate de producători mai populari costă mult mai mult și nu veți primi foarte multe caracteristici speciale în plus. Tehnologia No Frost este foarte importantă pentru că se controlează mai bine umiditatea interioară, astfel că în sertarele congelatorului nu mai e prezentă atâta gheață. Cu alte cuvinte e vorba de dezghețarea automată la congelator.

Congelatorul are sertare mari, volum total fiind de 74 litri și frigiderul e ceva mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Controlul temperaturii se poate face de pe ușa frigiderului și aveți câteva funcții utile (super răcire și super congelare). Finisajul pe inox îi oferă un plus de eleganță și mânerele verticale au o formă plăcută. Aceste mânere ușurează deschiderea ușilor, dar mulți utilizatori le preferă pe cele integrate pentru că simplifică designul. Volumul de 316 litri e satisfăcător și lățimea sa nu a avut de suferit, adică nu s-au depășit cei 60 de cm. În general, doar frigiderele au o lățime mai mare pentru că nu sunt foarte înalte. Modelele disponibile de la cest brand sunt numeroase și veți găsi cu ușurință ce vi s-ar potrivi în bucătărie.

Capacitatea de îngheț a acestui congelator nu depășește 4 kg, iar aceasta e valabilă doar pentru alimente proaspete.

Păreri pro și contra

Frigiderul e iluminat foarte bine cu acea tehnologie LED, are două compartimente Fresh Box pentru fructe și legume, suporturi mari pe ușă și raft pentru sticle. Aparatul prezintă o clasă energetică A++ că doar e vorba de un model recent lansat și trebuie să fie competitiv la mai toate capitolele.

Midea HD-468RWEN are un interior bine organizat și aerul circulă uniform datorită acelor fante din partea din spate. Tehnologia aceasta se numește Multi Air Flow și tot mai mai multe aparate frigorifice o prezintă. Avantajul e evident, alimentele sunt conservate mai bine indiferent unde le puteți (raft, suport sau sertar).

Te-ar mai putea interesa