Midea HD-463FWEN, frigider mare cu Chiller Box și Fresh Box

Frigiderul Midea HD-463FWEN nu e foarte popular pentru că e vorba de o generație nouă de aparate frigorifice de la acest brand care nu e foarte popular. Din câte am observat, acesta oferă soluții accesibile care vă ajută să economisiți niște bani. Designul său e unul premium și nu cred că vă doriți acest aparat doar pentru cum arată ci pentru specificațiile sale. Congelatorul se află în partea de sus și are suporturi pe ușă pentru ca voi să puteți pune înghețată sau pachete mici cu alimente, astfel aveți acces ușor la ele.

Din poza de jos se văd foarte bine dotările sale de la interior și că aveți loc pentru orice tip de aliment. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar modelele foarte mici au o singură ușă pentru că au un congelator compact cu o capacitate foarte mic sau poate că au doar frigiderul propriu-zis. E bine să aveți acest congelator integrat în caz că poate nu dețineți un congelator clasic ori o ladă frigorifică. E vorba de un aparat silențios care chiar oferă ce aveți nevoie la un preț foarte bun și dacă nu vă place acesta, mai sunt și alte variante interesante.

Păreri pro și contra

Față de alte aparate (combine), acest frigider are un congelator cu raft la mijloc, iar capacitatea sa e una generoasă – 85 litri. Acesta poate înlocui cu succes vechiul aparat deoarece are o lățime mică de numai 60 cm, iar aici mă refer chiar și la o combină. Interiorul e bine iluminat deoarece se folosește tehnologie LED și mai toate aparatele noi se prezintă astfel. Tehnologia No Frost e foarte populară pe aparatele mari și oferă avantaje de luat în considerare.

Midea HD-463FWEN poate congela multe alimente pe zi și performanțele diferă la fiecare model, iar variantele mai mari vor impresiona mai mult. Sunt două sertare pentru legume ori fructe în partea inferioară și le puteți folosi chiar pentru alte tipuri de alimente. În sertarul Chiller Box se poate pune carne sau chiar pește pentru ca să nu se împrăștie mirosul prin restul frigiderului.