Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Midea HD-413RN, combină clasa A++ pe culoare inox

Combina Midea HD-413RN e o alegere bună pentru persoanele interesate de ceva accesibil cu o capacitate mare de 305 litri. Sistemul de dezgheţare nu e unul No Frost, ci automat. Diferenţa e că la cel prezent pe aparat se produce puţină gheaţă pe când la No Frost nu se produce gheaţă.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat care are nişte dimensiuni compacte (60x63x188 lxaxî cm) şi un aspect plăcut. Culoarea inox e una cre se va potrivi alături de orice mobilă ori culoare a pereţilor.


Păreri pro şi contra

Un astfel de model nici nu consumă mult pentru că are un consum anual de 233 kWh cu un consum zilnic de 0,61 kWh. În felul acesta are clasa A++ de eficienţă energetică.
Nu este un aparat gălăgios deoarece are un nivel de zgomot normal de 40 decibeli.
Un alt avantaj e faptul că are o garanţie 5 ani, acest lucru fiind o promoţie.
Congelarea e una bună deoarece are o capacitate de îngheţ/congelare de 4,5 kg la 24 ore.
Are şi Super Răcire care se va dovedi utilă atunci când introduceţi o cantitate mare de alimente.

Un frigorific precum Midea HD-413RN e alegerea perfectă pentru persoanele interesate de ceva cu care să înlocuiască vechiul frigorific pentru a face economie de curent or ia avea ceva nou. Este un aparat clasic, foarte uşor de folosit şi fără dotări de care nu ai avea nevoie.
Prin faptul că are eficienţă energetică A++ aparatul acesta e unul care o să vă ajute să recuperaţi investiţia (banii daţi pe el) prin facturi mici la curent. Faţă de alte modele consumă şi cu până 20 procente mai puţin curent.
Brandul Midea e unul asiatic (mai exact chinez) cunoscut în principal pentru electrocasnicele din categoriile aer condiţionat şi frigorifice. Aparatele lor sunt unele apreciate datorită faptului că au preţuri bune şi fiabilitate excelentă. E un nume destul de bătrân deoarece a fost înfiinţat în anii 60.