Midea HD-400RWEN1, combină frigorifică elegantă cu Multi Air Flow

Aparatul frigorific Midea HD-400RWEN1 e oferit de un brand nou pe piața din România și e destul de competitiv din câte observ. Fac referire la faptul că arată bine, sunt incorporate cele mai utile tehnologii, panoul de control e ușor de folosit, e eficient (evident, că doar are No Frost), are o construcție bună (volum interior bun pentru dimensiunile sale) și prețul e bun. Acestea sunt și motivele pentru care l-aș recomanda, dar depinde și ce vă doriți sau poate aveți un alt brand favorit.

Dacă bugetul vă permite și vreți ceva în plus, alegeți pe cea cu control electronic touch pe ușa frigiderului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul de răcire cu No Frost e tot mai des întâlnit pe noile aparate frigorifice și oferă niște avantaje sesizabile. Consumul de energie scade semnificativ deoarece umiditatea e la un nivel optim, iar în congelator nu se formează multă gheață, ci doar cât e nevoie. Fluxul de aer rece e mai uniform cu acele orificii. Aici mă refer la tehnologia numită Multi Air Flow care am menționat-o mai sus, iar la alte branduri poate avea o denumire diferită.

Clasa energetică A+ e cea standard pe noile aparate și consumul chiar e foarte bun, însă unele oferă și funcție Eco sau Holiday pentru perioadele în care nu veți umbla la el (nu deschideți ușa o perioadă anume). Aici mă refer la cele care au acel afișaj touch la exterior, dar poate fi amplasat și la interior.

Păreri pro și contra

Sunt destule motive pentru a o cumpăra pe aceasta și cred că le știți și voi, dar poate că mai căutați o ultimă părere despre acest aparat. Ideea e că e încăpător, aveți un frigider mare cu 3 rafturi, ușa frigiderului are ceva mai multe suporturi pentru alimente de dimensiuni reduse sau chiar sticle mici. Congelatorul nu e cel mai grozav de pe piață, dar poate că nici nu-l folosiți chiar zilnic și dezghețarea e automată datorită tehnologiei No Frost.

Midea HD-400RWEN1 arată bine la exterior deoarece sunt linii simple, mânerele sunt integrate și interiorul e puternic iluminat cu o lampă LED.

Lasă un comentariu