Midea HD-400RWEN, combină frigorifică cu Multi Air Flow

Combina frigorifică Midea HD-400RWEN e cea din poza de mai jos și pot spune arată destul de premium. Îmi plac variantele cu mânere incorporate, control electronic și finisaj inox. În general, combinele cu mânere incorporate oferă posibilitatea inversării ușilor, adică sunt reversibile (se pot deschide spre stângă). Această caracteristică e utilă dacă va fi pusă într-un anumit colț nu aveți mult loc în bucătărie. Butoanele tactile sunt prezente pe acel afișaj negru și copiii nu vor ajunge la ele pentru că sunt destul de sus. Această dotare mărește funcționalitatea aparatului datorită acelor funcții suplimentare care diferă de la un model la altul.

Poate că nu e cea mai mare în acest preț, dar veți beneficia de multe caracteristici noi care le veți aprecia zi de zi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Anul acesta am văzut destul de multe aparate cu tehnologia No Frost și cred că în următorii ani va fi prezentă chiar și pe aparate mai mici. Rolul ei e de a reduce consumul de energie printr-un control mai bun al umidității, astfel că la congelator nu va mai fi atâta gheață pe alimente. Dezghețarea va fi automată în acest caz și nu mai trebuie să curățați atât de des sertarele.

La interior veți vedea ceva mai multe suporturi pe ușa frigiderului pentru a pune sticle de dimensiuni mici sau chiar lactate. Sunt două sertare pentru legume și fructe, iar voi puteți pune și pește/carne proaspătă într-unul pentru ca mirosul său să nu ajungă la anumite alimente.

Păreri pro și contra

Sunt multe motive pentru care ați face această alegere, însă nu e o combină perfectă dar depinde și de utilizator. Arată bine din cele mai multe puncte de vedere, are un interior bine organizat, consum mic de energie și e destul de silențioasă. Sistemul de răcire uniformă Multi Air Flow e o noutate pentru această generație, dar e prezent de mult timp pe piața frigorificelor (dacă ne referim strict la aparatele scumpe).

Midea HD-400RWEN e competitiv și poate că oferă exact ce căutați pentru că nu merită să cheltuiți mai mult de atât. Dacă nu vă interesează acel panou de control digital cu acele funcții inteligente, atunci alegeți o combină mai mare în același preț (peste 2 metrii).

Te-ar mai putea interesa