Midea HD-358RN.BI, model incorporabil cu clasa A+

Midea HD-358RN.BI e o combină frigorifică incorporabilă cu o capacitate de 269 litri şi eficienţă energetică A+. Acest model se adresează în principal celora interesaţi de ceva aspectiv care să se integreze perfect în decor.

Un astfel de frigorific e disponibil la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine, e modern şi vine de la un brand reputabil.

Midea HD 358RN BI

Păreri pro şi contra

Modelul Midea HD-358RN.BI e unul de tip incorporabil cu un nivel de zgomot foarte scăzut de 39 decibeli. În felul acesta aparatul nu va fi sesizat vizual şi nici acustic.
Volumul net al acestui model e de 269 litri, iar din această cauză o să poată depozita o cantitate mare de alimente. Partea de frigider are un volum net de 192 litri, iar cea de congelator are 77.
referitor la congelator trebuie să ştiţi că cele 3 compartimente pot congela 3,5kg la 24 ore.
Mai mult ca sigur că sunteţi interesaţi de dimensiunile acestui aparat, acestea fiind 54x55x179 lxAxÎ cm, dar cele exacte sunt menţionate în manualul de utilizare.
Aparatul are un consum energetic scăzut de 0,769 kWh, iar din cauza aceasta are clasa A+ de eficienţă energetică.
Un dezavantaj ar fi că nu e dotat cu dispenser de apă sau gheaţă, aceste două lucruri fiind foarte rar întâlnite la astfel de aparate. Mă refer la aparatele care pot fi incorporate.

Un astfel de frigorific se adresează persoanelor interesate de ceva aspectiv şi funcţinal. Gândiţi-vă că acest model va fi complet mascat de mobila modernă.
Brandul Midea chiar dacă e unul asiatic e unul cu o lungă istorie şi se află în topul producătorilor de electrocasnice (că e vorba despre frigorifice, aparate de aer condiţionat sau altele).
Avantajul unei combine incorporabile nu e neaparat că nu se vede (e o opţiune bună dpdv estetic), ci faptul că ocupă şi mai puţin spaţiu.
Fiabilitatea sa e una foarte bună, iar dacă doriţi îi puteţi face extensie de garanţie până la 3-4 ani.

Te-ar mai putea interesa