Midea HD-332RWEN.BI, frigorific incorporabil de 241 litri

Midea HD-332RWEN.BI e o combină frigorifică incorporabilă cu un volum de 241 litri pentru persoanele care vor un aparat care să ocupe puţin spaţiu şi să nu fie vizibil. Are clasa A+ de eficienţă energetică cu un consum zilnic de energie de 0,778 kWh.

Acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă excelent aspectiv şi funcţional. Aparatul poate fi comandat prin touchscreen, mai exact are un astfel de panou de comandă la interior.

Midea HD 332RWEN BI

Păreri pro şi contra

Modelul Midea HD-332RWEN.BI e unul economic deoarece consumă puţin curent, iar din această cauză îi este atribuită clasa de eficienţă energetică A+. Prin eficienţă energetică sporită recuperăm rapid banii daţi pe aparat, mai ales dacă decidem să schimbăm aparatul vechi cu unul nou.
Încastrarea acestui aparat e un mare avantaj deoarece în felul acesta economisim spaţiu şi frigiderul e ca şi invizibil.
Nivelul de zgomot e unul scăzut prin faptul că are 41 decibeli. E un nivel mediu care nu deranjează.
Dimensiunile aproximative sunt 54x54x178 lxAxÎ cm. Pentru cele exacte recomand să citiţi manualul sau chiar să măsuraţi aparatul pentru a nu fi diferenţe.
Răcirea se realizează fără gheaţă la frigider şi congelator, iar din această cauză aparatul e considerat ca fiind Total No Frost. No Frost-ul e cerinţă din partea clienţilor, iar din această cauză vedem tot mai multe aparate frigo cu aşa ceva.
E un aparat compartimentat inteligent deoarece frigiderul are 182 litri, iar congelatorul are 59 litri. Partea de congelator are o capacitate de îngheţ de 3,5kg la 24 ore. Ca un compartiment special ar trebui să-l menţionez pe cel de fructe şi legume localizat în frigider.

Un astfel de aparat e alergerea perfectă pentru cineva interesat de ceva aspectiv (prin faptul că nu se vede), performant şi economic (din punct de vedere al consumului de curent).
Brandul Midea e unul asiatic, fiind printre primele la nivel mondial. E cunoscut pentru frigorificele şi aparatele de aer condiţionat foarte bune.

Te-ar mai putea interesa