Midea HC-832WEN, side by side cu sertare Fresh Box și Freeze Box

Side by side-ul din imaginea de jos oferă numeroase dotări foarte bune, numele său fiind Midea HC-832WEN. Poate că nu este oferit de cel mai popular brand de pe piață, dar veți observa că nu sunt diferențe semnificative între acesta și un model de top. Vedem un design foarte simplu cu panou de control poziționat între uși, unde nici nu iasă mult în evidență și e ușor de accesat. Interfața acestuia e una simplificată și puteți alege cu ușurință temperatura, compartimentul sau funcția de super congelare/răcire. Blocarea/deblocarea sa se face ușor adică trebuie să țineți apăsat doar 3 secunde (e specificat).

Arată bine și la interior și organizarea e una destul de bună, deci aș putea spune că are un preț corect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are două uși mari dar sunt aparate din aceeași categorie care pot avea 4 uși, dar avantajele nu sunt chiar atât de mari (nu sunt pierderi de temperatură atât de mari la deschiderea ușii). Panoul de control e complet digital și interacțiunea e foarte ușoară datorită pictogramelor și tehnologiei touch. Modul Vacanță poate fi ales când știți că nu veți fi acasă mult timp și nu veți mai deschide ușa aparatului, astfel se economisește mai multă energie.

Păreri pro și contra

Sunt numeroase motive pentru care merită ales: volum de 605 litri, sistem de răcire Total No Frost, design modern (minimalist), eficiență energetică A++, preț atractiv, sistem de distribuire uniformă a aerului – Multi-Air Flow. Pe ușa congelatorului are un recipient special cu care puteți obține cuburi de gheață – Ice Zone. Nu veți mai vedea gheață în exces în congelator deoarece noile tehnologii vă pot ușura viața dar și alimentele sunt conservate mai bine. Congelează până la 15 kg de alimente, iar cantitatea poate fi mai mare dacă sunt deja congelate. Aveți unde să puneți orice tip de aliment – în sertare, pe rafturi sau pe suporturi.

La capitolul volum, Midea HC-832WEN se situează peste alte aparate frigorifice și oferă numeroase dotări importante. Să nu uităm nici prețul care e mai mult decât satisfăcător pentru ce veți primi.

Te-ar mai putea interesa