Midea HC-689WENWG, side by side alb de 510 litri

Dacă sunteţi interesaţi de un electrocasnic în stil american atunci acest model Midea HC-689WENWG ar fi recomandarea mea. E disponibil pe alb şi negru, iar eficienţa energetică e A+. Un astfel de aparat e uşor de întreţinut întrucât are Total No Frost, adică răcirea se produce fără gheaţă şi în felul acesta nu vă bateţi capul cu dezgheţarea.

Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere şi care are o compartimentare bine realizată. Din imaginea de alături puteţi observa că acest model de culoare albă are două uşi.


Păreri pro şi contra

Midea HC-689WENWG e un frigorific cu două uşi care are 3 rafturi la frigider şi 5 compartimente la congelator.
Nivelul de zgomot e unul normal deoarece vorbim despre 43 decibeli, acesta fiind un nivel de zgomot scăzut având în vedere dimensiunile mari. Mai exact are 90x69x179 lxAxÎ cm. Pentru amplasarea sa o să aveţi nevoie de mai multe persoane deoarece are o greutate mare de 99 kilograme.
Consumul energetic nu e deloc mare pentru că vorbim despre clasa A+ de eficienţă energetică cu un consum zilnic de 1,1 kWh, iar pe an de 424 kWh. Pentru economii suplimentare de curent acest model vine cu modul vacanţă acesta menţine o temperatură constantă atunci când uşa nu e deschisă pentru perioade îndelungate. Comparativ cu alte aparate care au clasa A+ acesta are un consum cu circa 20% mai mic.

Frigorificul de faţă consider că e numai bun pentru persoanele interesate de ceva aspectiv şi cu o capacitate mare de stocare. Va putea să ţină la păstrat o cantitate foarte mare de alimente.
Brandul de faţă e unul asiatic şi e prezent pe piaţă de foarte mult timp fiind un producător consacrat de aparate frigo şi de climatizare. În acest fel beneficiem de un produs cu o fiabilitate bună deoarece garanţia standard e una de 2 ani şi poate fi mărită la mai mult.

Te-ar mai putea interesa