Midea HC-689WENBG, panou frontal din sticlă neagră

Side by side-ul Midea HC-689WENBG e unul din multele modele disponibile de la acest brand și voi puteți alege și o variantă pe alb cu aceleași specificații. Avem același preț și poate că restul aparatelor din bucătărie sunt pe alb, ca să asortați și acest aparat. Nu trebuie să fie un brand foarte popular pentru că a mai oferit aparate eficiente, fiabile și competitive. Această categorie de aparate frigorifice reprezintă segmentul premium și nu veți mai găsi o capacitate atât de mare pe o combină, de exemplu.

Nu oferă dozatorul de apă pe ușa frigiderului după cum am văzut la multe alte modele dar poate că nici nu l-ați fi folosit. Anumite dotări arată bine pe aceste aparate și nu sunt chiar atât de utile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul digital nu e atât de vizibil datorită culorii, dar e mai evident la variante albe sau argintii. De aici puteți alege ușor temperatura dorita sau folosiți o funcție dintre cele disponibile, mai e și varianta să blocați interfața.

Tehnologia No Frost care face ca aparatul să se dezghețe automat și reduce semnificativ consumul de energie, a devenit una standard pe aparate ca acesta și nu ar avea nici un sens pe modele. Se vede foarte bine un număr generos de rafturi și sunt ceva mai mari decât la combinele frigorifice. Variantele cu sticlă e potrivesc perfect cu incorporabilele similare (plite, cuptoare, hote).

Păreri pro și contra

Avem un congelator spațios împărțit destul de bine și oferă sertare, rafturi și suporturi. Puteți obține cuburi de gheață foarte ușor, iar la interior se vede un sistem interesant numit Ice Bar. Sertarele sunt mari pentru a putea pune orice și oricât în ele, suporturile de la frigider permit poziționarea de sticle de 1 litru. Fiecare model oferă ceva special și poate chiar foarte util, însă poate sunteți atrași mai mult de felul cum arată.

Midea HC-689WENBG e unul dintre aparatele care îmi plac și impresionează la multe capitole, după cum am menționat sus. Atât congelatorul, cât și frigiderul sunt spațioase. Poate fi comparat cu două frigidere de dimensiuni medii.

Te-ar mai putea interesa