Midea HC-689WENBEG, side by side pe culoarea bej

Sunt side by side-uri pe diverse culori și unii producători de electrocasnice oferă o gamă mai largă de variante. Midea HC-689WENBEG este recomandarea mea pentru cei care vor o bucătărie clasică/rustică și bine echipată, iar culoarea bej se poate asorta cu multe (alte aparate, mobilier, gresie etc). Îmi plac aparatele cu design minimalist și funcționalitate superioară, iar partea frontală e lucioasă pentru că este realizată din sticlă. Dacă nu vreți să pară atât de mare și să-l aveți aproape de voi, poate fi pus lângă mobilier sau chiar să-l integrați.

Prețul său este atractiv și concurență nu prea există. Mulți utilizatori sunt mulțumiți de alegerea făcută și au doar păreri pozitive legate de acest aparat frigorific. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control nu iasă în evidență pentru că este pe aceeași culoare cu aparatul și e vizibil pentru că are un scris iluminat. Cele două uși mari ale aparatului sunt pentru cele două compartimente principale – congelator și frigider. În congelator avem și un Ice Bar System cu care obțineți foarte ușor cuburi de gheață. Frigiderul e ceva mai generos și oferă spațiu pentru numeroase alimente sau sticle. Interiorul a rămas neschimbat (alb) și este iluminat foarte bine cu ajutorul tehnologiei LED.

Aparatul va ocupa mult spațiu în comparație cu un frigider pentru că are o lățime mult mai mare, iar înălțimea e cam aceeași ca la multe alte side by side-uri – 177 cm.

Păreri pro și contra

Oferă un volum foarte mare, eficiență energetică superioară – A+, sistem de răcire No Frost, funcții de conservare foarte utile (răcire rapidă și congelare rapidă), un panou de control ascuns (nu iasă în evidență atât de mult), un nivel de zgomot redus, mod vacanță, avertizare acustică ușă uitată deschisă. Poate că nu vă interesează un aparat foarte complex, adică care să aibă multe tehnologii noi, ci mai degrabă un model care arară bine, să fie spațios și eficient.

Midea HC-689WENBEG va impresiona la multe capitole după cum am și menționat și raportul calitate/preț este excelent. Poate că nu este vorba de un brand foarte popular, dar oferă variante destul de competitive și cu dotări excelente.

Te-ar mai putea interesa