Midea HC-689WEN, frigorific în stil american cu Total No Frost

Midea HC-689WEN e un side by side care are un volum net mare de 527 litri şi clasa de eficienţă energetică A+. În felul acesta o să puteţi pune la rece o cantitate foarte mare de alimente.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Eu zic că nu e deloc un cost mare având în vedere că vine cu o capacitate foarte mare de a stoca alimentele. Din poza alăturată se poate vedea că e de culoare inox, iar interiorul e format din congelator în stânga şi frigider în dreapta.


Păreri pro şi contra

Modelul de faţă Midea HC-689WEN vine cu un volum net foarte mare de 527 litri, fiind împărţit în 339 litri ai frigiderului şi 171 litri ai congelatorului. Partea de frigider are 3 rafturi şi 5 rafturi pe uşă pe când congelatorul are 5 compartimente cu o capacitate de congelare de 9kg la 24 ore.
Fiind un frigorific cu un aşa volum vă daţi seama că şi dimensiunile sunt unele ceva mai mari de 89x74x179 LxAxÎ în cm. Cât despre greutate trebuie menţionat că aceasta e de 89kg, iar din această cauză vor trebui vreo 3 persoane pentru montarea sa.
Consumul energetic al aparatului e de 1,1 kWh pe zi, iar pe an e de 405 kWh. Din această cauză e clasificat ca fiind un aparat cu clasa de eficienţă energetică A+.
Nivelul de zgomot a un aspect foarte important, şi în cazul acestui electrocasnic vorbim despre 43 decibeli.
Din păcate nu are dispenser de apă sau gheaţă, dar vine cu o tăviţă pentru gheaţă. În acest fel puteţi savura băuturile preferate la temperatura ideală cu gheaţă.

Modelul de faţă e pentru persoanele care vor să pună la rece o cantitate mare de alimente, în condiţiile în care are şi spaţiu unde să amplaseze aparatul.
Despre brandul Midea trebuie spus că e unul asiatic, fiind cunoscut pentru frigorifice şi aparatură de climatizare.
Garanţia standard a acestui frigorific e de 2 ani, dar poate fi mărită la 3 ori 4 ani. Acest lucru ne spune foarte mult despre fiabilitatea aparatului, adică faptul că e bună.

Te-ar mai putea interesa