Midea HC-671WEN, side by side cu dozator apă/gheață

Side by side-ul Midea HC-671WEN e o variantă care s-ar putea să vă placă deoarece datorită designului minimalist și pe ușa congelatorului avem dozatorul de apă/gheață. Puteți adăuga cuburi de gheață unei băuturi sau doar să beți apă rece de la aparat. Chiar și fără această dotare puteți avea apă rece la frigider iar suporturile de pe ușă devin foarte utile după cum se vede în pozele de prezentare. E și normal ca un astfel de aparat să aibă tehnologie de răcire avansată numită – No Frost.

Are un design cu două uși, astfel aveți acces la orice raft rapid și ușor, iar congelatorul nu e compartimentat în totalitate, ci avem și niște rafturi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model are un design elegant pe inox care poate atrage multă atenție și panoul de control digital din partea de sus a dozatorului e destul de simplu de folosit pentru că are pictogramele potrivite. Clasa energetică e foarte bună la astfel de aparate premium, însă e de înțeles la un așa buget.

Un volum de 488 litri poate fi observat imediat și chiar nu vă puteți plânge și nu cred că ați mai trece vreodată înapoi la un frigider sau combină frigorifică. Puteți organiza mult mai bine interiorul și veți avea loc chiar și pentru vase.

Păreri pro și contra

Acest tip de aparat frigorific oferă cel mai bun volum de pe piață, însă sunt disponibile numeroase modele de la diferite branduri. Congelatorul are rafturi nu foarte spațioase dar pe care puteți pune orice nu încape în sertare de jos. Performanțele acestui compartiment sunt satisfăcătoare deoarece puteți pune alimente proaspete fără probleme, dar să nu depășească cele 10 kg recomandate de producător și dezghețarea e automată.

Midea HC-671WEN are dimensiuni destul de generoase și e recomandat celor cu o bucătărie mare sau poate alegeți să-l puneți lângă mobilier că și așa are o adâncime potrivită. Finisajul argintiu dă un plus de eleganță camerei, de aceea merită să alegeți toate aparate din cameră pe această culoare sau poate vă plac combinațiile de culori.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Midea HC-671WEN, side by side cu dozator apă/gheață”

Comentariile sunt închise.