Midea HC-660WEN, side by side cu dozator de apă și gheață

Side by side-ul din imagine se numește Midea HC-660WEN și eu un model destul de recent lansat, motiv pentru care are specificații foarte bune și un design modern. Dotările speciale influențează prețul aparatului astfel că un model cu dozator, cum e și acesta, are un preț puțin mai mare decât unul fără acesta. Comparativ cu alte tipuri de aparate frigorifice, acesta oferă dotări excelente și chiar nu duce lipsă de nimic.

Cu siguranță trebuie pus alături de mobilier, adică trebuie incorporat pentru a nu ocupa foarte mult spațiu deoarece adâncimea sa e de 74 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Panoul de control digital e vizibil indiferent de momentul zilei și e echipat cu butoane touch care pot fi blocare, astfel nu pot fi acționate de copii. Sunteți avertizați sonor dacă temperatura interioară e prea mare. E recomandat să lăsați mâncarea la răcit înainte să o introduceți în frigider. Designul e unul pe inox și e destul de simplu, însă putea fi mai minimalist dacă s-ar fi renunțat la mânerele clasice în favoarea celor integrate.

Suporturile de pe ușa frigiderului vă permit să puneți o mulțime de sticle de dimensiuni reduse (maxim 1 litru). Interiorul generos al aparatului e echipat cu iluminare LED, iar lumina ajunge în fiecare colț pentru că avem rafturi din sticlă și suporturi transparente.

Păreri pro și contra

Merită ales pentru că oferă o capacitate mare, are eficiență energetică A++, sistem de răcire No Frost, mod vacanță, dozator de apă, Ice Maker, sistem cu funcții de super răcire și super congelare. Îmi plac side by side-urile și frigiderele mai mult decât combinele frigorifice deoarece nu sunt atât de înalte. Tehnologia No Frost e valabilă și pentru congelator, astfel că dezghețarea e automată și pentru acesta.

Midea HC-660WEN oferă un congelator cu capacitate de 156 litri, care poate congela în jur de 10 kg de alimente pe zi. Față de alte congelatoare integrate, la acesta vedem sertare, rafturi și suporturi. Dozatorul trebuie racordat la rețea deoarece nu are un rezervor interior cum am văzut la alte modele. Poate că unora le convine această opțiune decât să alimentați aproape zilnic rezervorul.

Lasă un comentariu