Midea HC-567WEN, side by side cu sertare mari la congelator

Side by side-ul Midea HC-567WEN are doar două uși mici, pe când altele vin cu 2 uși mari sau 4 mai mici. Îmi place ideea de congelator cu sertare deoarece aveți acces mai ușor la alimente, pe când la alte modele trebuie să deschideți ușa și apoi să trageți de sertar. Acesta face parte din gama de top și nu veți găsi un alt aparat frigorific care să ofere atâta spațiu pentru alimente. Bineînțeles, anumite specificații pot să difere în funcție de buget, dar nu cred că ar avea sens să cheltuiți prea mult cât timp acesta are clasă A+.

Acesta arată mult diferit față de restul side by side-urilor și se vede ușor că are sertare în partea inferioară care sunt generoase. Puteți pune alimente în pungi destul de mari pentru a fi congelate ulterior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tehnologia No Frost nu lipsește nici la acesta, astfel că avem o eficiență energetică mai bună. Frigiderul nu are multe rafturi, însă sunt ceva mai spațioase decât la alte tipuri de aparate. Totuși, numărul de suporturi de pe uși e destul de mare – 6.

Păreri pro și contra

Pe ușile frigiderului pot fi puse sticle chiar și de un litru și nu e necesar acel raft special, dar nici nu s-ar fi putut pune pentru că aparatul e lat – 71.3 cm. Frigiderul are sertare pentru fructe și legume, iar voi puteți alege ce vreți să puneți în ele. Congelatorul beneficiază de dezghețare automată, astfel că nu veți vedea gheață în exces în congelator, ci doar pe pereții sertarelor. Acest compartiment e spațios și consider că cei 104 litri sunt de ajuns. Capacitatea de înghețare la 24 de ore e undeva la 12 kg și e bine să nu o depășiți, însă e irelevantă dacă alimentele au fost deja congelate.

Midea HC-567WEN e doar un model, voi puteți alege oricare vă convine mai mult pentru că acest brand oferă multe soluții moderne. Nu e chiar ușor de mutat datorită dimensiunilor sale și aș putea spune că e cât două combine frigorifice mai mici. Se adresează celor care au o bucătărie spațioasă și nu trebuie să aveți neapărat o familie numeroasă.

Te-ar mai putea interesa