Midea HC-515WEN, side by side cu sertare mari la congelator

Side by side-ul Midea HC-515WEN e mult mai diferit decât restul deoarece congelatorul e alcătuit din 2 sertare mari, iar voi le puteți vedea din poza de jos. Chiar și frigiderul e ceva mai special și cred că veți aprecia numeroasele suporturi de pe ușile sale. Ținând cont de preț, l-ați putea compara cu o combină frigorifică. Controlul electronic e tot mai des întâlnit pe noile modele și e destul de vizibil pentru că e amplasat la exterior pe o ușă a frigiderului. Nu cred că puteți avea ce să-i reproșați deoarece are bine cu acele mânere integrate.

Cred că vă puteți face o idee cam ce se poate pune în el, din poza care am ales-o. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest aparat nu are 4 uși, nu mai 2 ca restul dar la congelator e diferență ceva mai mare. Tot interiorul e bine iluminat deoarece are iluminare LED puternică și rafturile transparente ajută și ele. Oricum, volumul frigiderului e ceva mai generos dacă vreți să conservați alimente, pentru că congelatorul nu e cel mai mare din segment dar e decent – 109 litri. Puteți pune îl el multe alimente pentru că nu e compus din multe sertare, ci sunt numai două.

Eficiența energetică e superioară, de aceea aparatul are clasa A+ și observa că No Frost a devenit standard pe modelele mari.

Păreri pro și contra

Interiorul e bine organizat pentru acei 396 litri, iar pentru legume aveți un sertar imens, nu mai zis de sertarele din congelator. E performant pentru că poate îngheța multe alimente într-un timp scurt și nu se formează multă gheață ca la cele fără No Frost. Îmi place ideea cu două sertare mari fără a mai deschide o ușă, dar oriunde nu se putea pentru că are o lățime de 71 cm (nu ar fi arătat prea bine).

Midea HC-515WEN e un aparat frigorific special care trebuie luat în considerat și chiar arată bine la interior, iar eu l-aș pune pe mijlocul unui perete între mobilier. Nu cred că vreți să vedeți lateralul aparatului și parcă așa nu mai ocupă chiar atât spațiu.

Te-ar mai putea interesa