Microsoft Xbox One X, consolă 4K cu contrast HDR

Consola de jocuri Microsoft Xbox One X e cea mai puternică de la ora actuală dar s-ar putea să vedem și un răspuns de la Sony, dar nu cred că ar putea oferi ceva mai bun. Spun asta deoarece poate rula jocuri la calitate 4K și claritatea e una superioară, totuși calitatea imaginii și a sunetului depind de televizorul ales sau poate alegeți un monitor curbat cu FreeSync. Designul e destul de simplu și modern, deci exact cum trebuie să fie. Aceasta e disponibilă la un preț foarte bun dacă e să o comparăm cu o un desktop de gaming, doar că pentru aceasta trebuie să cumpărați jocurile.

Sincer dacă nu folosiți desktopul pentru altceva, mai bine alegeți o consolă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul e unul cu 8 nuclee și frecvență de 2.30 GHz, iar acesta e diferit de cel de pe desktopuri. Unitatea prezintă o unitate Blu-ray 4K, o placă de rețea foarte bună, tehnologie wireless WiFi ac Dual Band, port HDMI, USB-uri 3.0 și mai câteva. Nu sunt diferențe între Xbox One X și PS4 Pro la capitolele memorie RAM și spațiu de stocare – 8GB RAM, respectiv 1TB stocare. Totuși, la capitolul grafică lucrurile stau diferit deoarece are memorie video dedicată de 12GB GDDR5 la 326 GB/s.

Ieșirea HDMI nu e una clasică ci e una de tip 2.0 b cu suport 2160p la 60Hz și AMD FreeSync. Deci cablul HDMI din pachet e numai bun pentru că e capabil 4K. În plus, sunt incluse: controller, cablu alimentare, cod de 1 lună pentru jocuri și cod de 14 zile Live Gold.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt vizibile deoarece PS4 Pro nu pate rula jocuri la o așa calitate, pentru că platforma trebuie optimizată, dar One X poate rula fără probleme și vor fi disponibile destul de multe jocuri pe această consolă. Bineînțeles, până la lansare vor mai fi lansate jocuri, dar ele pot fi achiziționate direct din magazinul online sau le încercați ca și Trial.

Microsoft Xbox One X merită aleasă din cele mai multe puncte de vedere și aveți timp să vă gândiți deoarece va fi lansată oficial prin toamnă, adică nu mai e foarte mult. Jos am pus un clip în care sunt testate câteva jocuri.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Microsoft Xbox One X, consolă 4K cu contrast HDR”

Comentariile sunt închise.