Microsoft Surface DAJ-00012, laptop cu zonă de sprijin din Alcantara

Laptopul Microsoft Surface DAJ-00012 face parte din segmentul premium, motiv pentru care se adresează utilizatorilor ceva mai pretențioși. Sunt folosite materiale ceva mai diferite, cum e și Alcantara, iar acesta a fost folosit în jurul tastaturii și a zonei de sprijin. Acesta e plăcut la atingere deoarece e moale, însă trebuie să menționez că e rezistent la apă și pete. Poate fi folosit precum o tabletă datorită ecranului touch și nu trebuie să vă faceți griji că nu se va zgâria – Gorilla Glass 3.

Arată destul de bine pe această culoare și puteți folosi un mouse wireless de la Microsoft. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Ecranul de 13.5 inci nu e unul clasic ci e denumit PixelSense, adică oferă culori vibrante și o rezoluție foarte bună – 2256 cu 1504 pixeli. E o rezoluție neobișnuită deoarece aspectul ecranului nu e 16 pe 9 și nu cred că vă deranjează acest aspect. Procesorul său e un model i7 7660U Kaby Lake care se descurcă excelent în cele mai multe situații și nu e prezent pe multe laptopuri deoarece a fost lansat de puține luni.

Memoria RAM instalată pe acesta are o frecvență mai mică pentru că are un consum mai redus de energie, pentru ca voi să vă bucurați de o autonomie mai mare. Cam toate gadgeturile se mișcă mai bine cu o memorie flash, însă SSD-urile sunt cea mai inspirată alegere (mă refer la cele M.2 cu suport NVMe).

Păreri pro și contra

Dacă un laptop din aluminiu nu mai pare a fi atât de plăcut, atunci încercați pe acesta deoarece oferă o zonă moale pentru palme. Unii ar putea spune că e din piele, însă e vorba de un material textil de calitate. Acest brand promite o autonomie destul de mare pentru noua generație, dar pate că un așa laptop vă depășește cu mult bugetul. Dacă vă rezumați strict la performanțe, atunci veți observa că există o concurență mare.

Microsoft Surface DAJ-00012 vine cu versiunea Windows 10 S care e concepută special pentru studenți și elevi. Consider că acest sistem de operare poate fi folosit și în mediul business.

Lasă un comentariu